123

Петрова

преди 8 години

Явно женицата, майка на "разстроеното" момиченце има дефицит на внимание, щом го търси в медиойното пространство. Не и прави чест да орионва авторитета на цялото учителско съсловие и да се явява в ролята на съдник на педагози с 30 годишен стаж, без въобще да има представа какво в действителност се е случило. Оказа, се , че не е тиксо, а лепенка, че "потърпевшото дете" е приело всичко като игра, но въпросната мама, вместо да си гледа децата вкъщи тръгнала да търси възмездие.

122

Анонимен

преди 8 години

Когато е на чужд гръб и 100 тояги са малко!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Голяма патардия за едни пълни глупости

120

Анонимен

преди 8 години

Сега и играта на "сляпа баба" ще забранят?После какво следва?Пълна забрана на всичкоЩе разрешат само селфитата

119

Анонимен

преди 8 години

Навремето бабите мажеха устните на децата с люта чушка когато употребяваха "лоши"думи

118

Анонимен

преди 8 години

Майка-алкохоличка тръгнала да се излага по сайтоветеКой знае какви простотии говори в къщи на детето и то сънува кошмариВсъщност на тази възраст децата не разбират смъртта и я приемат като заспиване

117

Анонимен

преди 8 години

Потресена съм...недопустимо е така наречената "учителка" да продължава да работи с деца след подобен инцидент. Дано повече родители защитават децата си като майката на момиченцето.

116

Башкъ

преди 8 години

Чисто и просто политическа поръчка! Тази жена е по майчинство защо не си гледа бебето ,а е тръгнала по телевизиите ! ???Съд за такива !!!Не е чакала три години да запише детето си !Записала го е на единия ден на другия е прието ,как става това ??? И как за три дена разбра какъв е персонала на ОДЗ 80?Коя фондация представлява ? Медиите защо не питат това ,питам а а а а?

115

Георги Симеонов

преди 8 години

Удивен съм от такава новина! Редно е да се проучи, преди да се пише такъв материал! Това е позицията на майка ---1. Това може да е поръчка 2. Майката е да е ограничени умствени възможности 3. Да е наркоманка 4. Да е обикновена непрокосаница. 5. Да е комплексарка 6. Да е провинциална шизофреничка! 7 Журналистите да се намерили зърно за черна новина! 8. Майката да има за цел да влезе в светлините на новините, за да стане известна!

114

Анонимен

преди 8 години

Комунистите побесняха предизборноСега тръгнаха по детските градини

113

Анонимен

преди 8 години

Зарязала си детето и тръгвала по форумитеИ това било майка.Не е достатъчно да го родиТр бва да си го гледа. Сама.

112

Александра

преди 8 години

До Родител Да имаш дете, не означва да го влачиш на гърба си цял живот и да оправдаваш лигавите и възмутителните му постъпки, оронващи авторитета на учители, съседи и изобщо всеки,посмял да направи забележка на "милото ви отроче", защото така лекувате гузната си съвест от липса на достатъчно време, внимание и грижи за него. Да отгледаш дете не означава да го родиш и да го хвърлиш на институциите да поемат твоите задължения. Когато има проблем с детето ми винаги търся и другата гледна точка.

111

Ива Иванова

преди 8 години

До ТониОт името не разбирам дали сте мъж или жена, но позицята Ви е субективна и неадекватна. Аз съм майка на две деца и съответно учителка и ще Ви кажа от личен опит, че в повечето случаи проблемите на "чуждите" деца ме вълнуват повече отколкото на собствените.Човек е обективен, когато обуе обувките на другия и походи с тях.Не съдете учителите, а им бъдете партньори, защото целта е обща- обучение и възпитание на децата.

110

Анонимен 54

преди 8 години

До АнонименКои сте вие,че да давате оценка за работата на хора учили и работили години с деца възпитавани либерално от родителите си(сещате се,че либерално за тях означава-можеш да правиш каквото пожелаеш и никой няма право да ти забранява).Ако някой ви погледне на вашето работно място така,както вие надничате не ми се мисли какво ще види там.Възпитавайте си децата,учителката е там да ги учи,всичко останало е ваше задължение.Получавате пари от държавата не да висите по цял ден по кафетата .

109

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 121Да, и 80% от тези травми са нанесени в семейството.

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 123Простащината, госпожо/господине, е в това, че майката прави от мухата слон и че, ако детето й наистина е психически затормозено, нищо чудно причината да е атмосферата в дома им.

107

Хиха

преди 8 години

До меДа, защо един такъв случай е превърнат от медиите в национален въпрос?Аз ако се сдърля утре с някоя учителка и тръгна по телевизиите и за нас всеки сайт ще публикува серия материали?

106

Анонимен

преди 8 години

Трагедията е пълна. Таман в офиса ги имам няколко такима майчета! Страино отврат, а отрочетата им даже имат мобилни телефони и на секундата се оплакват за какво ли не и те като майки орлици хукват да се саморазправят. А отстрани се чуват пискливите гласчета на изчадияьта им как викат сега ще види тааа мама като дойде! А и да отбележа всичките са от село хванали по един хапльо софиянец! Бих ги върнала на нивата с удоволствие барабар с лигльовците им!

105

Анонимен

преди 8 години

Тази загрижена и бдителна женица заяви, че с лекота ще си отпише детето от детското заведение, въпреки чакането от три години. Не трябва ли да се извини на родителите, които наистина имат нужда от помощ в отглеждането на своите деца, а явно на нея не и е необходима. Лелката има свободно време и се шляе по медиите, просто да не скучае.

104

ме

преди 8 години

Направо сме уникални в димките. Точно преди избори и референдум, да си говорим за методите на възпитание в някаква си детска градина. Ми нали са подали сигнал в Агенция за защита на детето, социалните ще преценят имало ли е заплаха за детето и ако е имало ще сигнализират който трябва. И тогава директорката може да я уволни дисциплинарно. Какво има да го дъвчем тоя случай. Аман от истерични майки. Ми като ви е скучно докато сте бременни, намерете си хоби. Стига сте циркулирали по телевизиите.