71

факт

преди 8 години

АБСОЛЮТНО

70

метла за вас

преди 8 години

ИД ,фашизъм ,комунизум , това са изверги .Колкото по бързо разберете това толкова по -добре .Светът трябва да живее в мир и демокрация ,но не и по болшевишки -фашистки образец. У нас има много промити мозъци с бетонни глави ,които никога няма да разберат що е свобода и демокрация.Страна в която има милиционерски терор не може да претендира за демокрация!

69

Анонимен

преди 8 години

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Е ВРАГ ЗА КРЕМЪЛ !

68

Анонимен

преди 8 години

Mnogo e prav

67

JANA

преди 8 години

****ZELTA NA AMERIKA E DA SASIPA EVROPA***

66

s

преди 8 години

"ИД е враг на цивилизацията, отсече Путин". За да сме коректни, заместете "ИД" със "ФАЩ" в този цитата на Путин.

65

Говорит Москва

преди 8 години

Риториката на руския президент е станала далеч по-умерена, и издържана. Мисля, че момента той печели силни позиции като насочва вниманието към търсене на решение на конфликта, и в същото време снишава тона срещу Америка.

64

Анонимен

преди 8 години

До 114 Руснаците са евразийци, наследници на монголите. Сега са бензиностанцията ни.

63

Анонимен

преди 8 години

До анонименИма ли по-голям враг на цивилизацията от КГБ и комунистите?Има ! ИСИС . Да знаеш.-------------------------------------------------------- Когато ИДИЛ стигне до 1 милион избити, можем за започнем спора. Засега са далеч от този минимум, нещо като временно и локално зло. Не че отричам старанието им, но едно е А-, друго е В-група.

62

Анонимен

преди 8 години

До homeвиждат заплаха в обединяването на европа,Те я видяха тази заплаха и като обединяване на Европа,с нейните технологии и Русия , с нейните ресурси и затова забиха клин между тях в Украйна. Я си представете какъв потенциал имаше една такава обединена Европа - от Лисабон до Владивосток , с 600 млн души човешки капитал. Е, там успяха.

61

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИма ли по-голям враг на цивилизацията от КГБ и комунистите?Има ! ИСИС . Да знаеш.

60

Анонимен

преди 8 години

Има ли по-голям враг на цивилизацията от КГБ и комунистите?

59

Анонимен

преди 8 години

Безкрайни руски лъжи, добре че вече им свикнахме и никой не им обръща внимание.Добре знаем за руските национални интереси и как се бранят те.. с цената на всичко включително терор и геноцид, прикрит под благовидния предлог на загриженоста..!Цинизъм на кубик по великоруски!

58

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО РАЗРЕШИЛ ЛИ Е НА ТОЗИ ДРЕБЕН МИШОК ДА ГОВОРИ

57

home

преди 8 години

истината е още по далеч, беше им добре на американците през втората световна война, да направят своя икономически разтеж. в момента виждат заплаха в обединяването на европа, за това ни я напълниха с *** от близкия изток. искат европа отново да е във вътрешни конфликти. защото когато в европа имаше война американците правеха IBM компютри и по късно бяха подготвени спокойно да помислят за Windows и Intranet и сега черпят информация от целия свят защото информационните системи са техни ...

56

Анонимен

преди 8 години

Путин казва на глас истината, която всички знаят. Лъжата може да печели спринта на 100 метра, но истината винаги печели маратона.

55

Анонимен

преди 8 години

Изстрелването на 26 броя крилати ракети Калибър, свари американската ПРО по бели ***.Затова вчера направиха рекламно прихващане на балистична ракета над Англия, за да успокоят тези, които дадоха милиарди за европейска ПРО.Само че тази ракета бе прехваната в Космоса, а руските ракети летят на 50 м над повърхността! Където и радар не може да засече.

54

Анонимен

преди 8 години

До янев не ни пука СЛАВА НА БОЙКО

53

янев

преди 8 години

ДОБРА ИЛИ ЛОША В МОМЕНТА РУСИЯ ПОМАГА И НА ЕВРОПА ДА СЕ СПРЕ БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА А ТОВА НЕ УСТРОЙВА ГОЛЕМИЯ БЯЛ БРАТ НО ЩЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ КОЛКО ЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖИ ЕС НА ЕМИГРАНТИТЕ КОИТО ТАКА ЛЕСНО НЯМА ДА СПРЪТ ДА ИДВАТ В ЕВРОПА НЕЗАВИСИМО ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ

52

Анонимен

преди 8 години

На запартъка пак избиват комплексите.