45

Хъммм

преди 8 години

ще чакам да искарат SUV ,дотогава ще подсмърчам след една ГАЗ-ка ,дето си харесах -"Тигр" -цивилното изпълнение

44

111

преди 8 години

Нова Лада и булка млада!!! Втора ръка кола и булка не ща!!!

43

panov

преди 8 години

До АнонименЗа твое сведение, Ситроен СХ, 30 години, в отлично здраве. В момента е на 436000, на 338 000 му направих пълна профилактика. Оттогава до момента сметни колко е минал по разбитите ни пътища, и определено не го нося на ръце, и нямам никакви проблеми с окачването. Искам да видя стокова жигула, от онези години, чийто двигател на 100 000 не гори масло, и не пуши нищо отзад. За окачването, не коментирам... не е способно да издържи толкова без да се разхлопа!!!

42

Реалност

преди 8 години

това че вие не знаете не значи че никой не знае кога ще се появи в България. За разлика от вас вече съм им писал и дори изненаващо за мен ми отговориха! Така че Деян = некадърник!хайде сега не говори глупости, а ако знаеш поне малко руски им пиши ще ти отговорят след няколко дена!

41

Анонимен

преди 8 години

Стига сте писали глупости. Коя кола изкара по20-30 тодини у нас по тези скапани пътища? Лада 1500 и Жигули. Има още да се търкалят. Къде са БМВтата, френските . Старите Мерджани още джиткат, другато отдавна е на скрап.

40

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Предпочитам кола за 13000лв вместо такава за80000 и повече лв.Няма човек със заработка който ще извади тези париМошеници и мутри и далавераджии могат да дадат не мъчени пари но обикновеният работар...

39

тролгеносен

преди 8 години

Понеже живея в чужбина да ви кажа какво видях днес: Автосалоните масово разпродават на безценица щото новата Лада иде и ще ги разбие!!! Мухахахахахаахахахах! Видиш ли "сделано в СССР"/Русия/ бегай надалеч!

38

Танг

преди 8 години

Троловете, селските и ком-*** в оргазъм от поредната руска кошница. Само щото тавариш *** е рекламно лице. Единия дори я сравнил с БМВ, Нисан и Мерцедес и отсякъл - ще карам Лада! Търкалям се от смях! ХАХАХАХАХАХХАХАХА

37

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Преди няколко дни на панаира вПловдив видях ЛАДА *** -13000лвПревъзходна кола превъзходна цена.Точка!!!!!И не ми хвалете кичозните глезотии натъпкани в западните коли !!За нормалният човек е важно автомобила да е икономичен ,здрав и надежден с евтина подръжка и експлоатация.Другото е предразсъдъци и прищявки!!!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 8 години

Това -Лада ,ама с френски двигател ми звучи ката-Телевизор ,,Велико Търново-85,,с кинескоп Тушиба:-) :-) :-) ,или руски телевизор от 1988_Шилялис с кинескоп филипс:-) :-) :-)

35

Румбо

преди 8 години

А бе нека я пуснат такси в София и за година ще се разбере струва ли или не!Иначе малката мощност не е проблем,ако е свързано с по-проста конструкция.С удоволствие бих карал кола под 100 коня,стига да е безпроблемна като старите 1.8 на Фолксваген или 1.6 ,1.8 и 2.0 на Опел-всички те 8-клапанници(моно,а и пълна инжекция)

34

Анонимен

преди 8 години

Като за ''ЛАДА'' е екстра ! Има хубав дизайн , вие ,какво искате , това все пак е ''ЛАДА'' Пиша на мужиците 5

33

Илко

преди 8 години

До 49По-добре недей пиши повече, че не ти се отдава !

32

Анонимен

преди 8 години

За начало ладичката ще се пуска с двигателя на рено 1.6 105к.с.Догодина, ако продажбите са добри ще се слага и двигател на нисан 1.6 114к.с

31

Анонимен

преди 8 години

Рено глобявано от пияни руснаци? По-добре рено сглобявано от румънци.

30

реалността

преди 8 години

Всичко е според доходите на човек.Няма как с доход 500-1000лв да се купи нова кола дори и най-нисък клас.Спастяват се накави 2-3-4 хилки и се купува някой таралясник на газ или нафта (ако има и на черно за 1.60лв)и колкото изкара.Ако се счупи нещо-продавалника и по моргите за части втара упатреба.При Бай Иван се ремонтира в гаража срещу кило ракия да се зъкърпи временно положението!Най-хубаво е новата кола караш 7-8 години и я сменяш...но с тези заплати няма как да стане!

29

Киро

преди 8 години

Харесва ми, че има висок клирънс, всички фолксвагени са много ниски. Изглежда хубава кола.

28

Димо

преди 8 години

Барабани? Ей затова ги мразя руските коли, *** 2015 сме с колко чак толкова ще се оскъпи да е с дискови навсякъде. Сглобката и кофти пластмасите да не ги коментираме, всеки с Опел или Форд като мен знае какво е кофти сглобка и твърди пластмаси които се разтропват след 3 години на родните пътища, това ще се преживее. А на тоя 123 коня са па му малко щото тунджата им е по 50 стинки и секи гледа да е с минимум 6 гърла иначе не струва. Кат му стане бензина по 2 3 лева като тука друга песен ще пее.

27

Стамат

преди 8 години

Всеки *** и турбо специалист по храченето да хване отверката и да построи по-добра кола!Ако не е по-добра - отверката в... ;-)

26

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКолата е нискобюджетна. Не може да се очаква много от двигателя, но 100-120 коня осигуряват прилично вървене за подобно леко купе. Автоматична скоростна кутия е странна придобивка за евтина кола.Ако направят прилична сглобка, колата ще се продава добре, предполагам, че и у нас ще намери добър пазар.