106

до кога другари

преди 8 години

когато 1944г съветските ,тоест руските болшевики нахлуват в България и събарят законното правителство е правилно за другарите болшевики .Когато хората се борят срещу един диктатотр в Сирия пролял кръвта на много сирийци за да остане на власт е НЕЗАКОННО и *** се прави на защитник на правото в Сирия .Двойни руски стандарти за едно и също ..Коментирайте това другари путинци!ТОВА Е СМЕШЕН ПЛАЧ!

105

Боби

преди 8 години

Да приемем анализа на Ройтерс за валиден. Това означава че Ройтерс знае къде са ИДилци. Взимаме техните източници и си коригираме целите. Ако някой може да повярва в това да посети съответните заведения.ЛАВРОВ каза: Ако някой ИЗГЛЕЖАДА като ТЕРОРИСТ, ДЕЙСТВА като ТЕРОРИСТ, БИЕ се като ТЕРОРИСТ значи е ТЕРОРИСТ и имаме намерение да му строшим главата. Дори и да не е от ИД

104

Е, и?

преди 8 години

Това трябва ли да ме вълнува. Дали ще бомбят едни брадати *** или друго няма абсолютно никакво значение. Все едни песоглавци са.

103

Мазньо

преди 8 години

Цари беззаконие, изнасилват жени, събарят исторически паметници и готвят джихад - все ми е тая, дали наричат себе си ИД или "опозиция".

102

Обективен

преди 8 години

Да се удря само по ислямска държава /ИД/, означава войната да е безкрайна и може би това е целта на САЩ и васалите им. Без успешна сухоземна операция срещу ИД, тя ще продължи да си съществува и да се разраства. Единствената сила, която може да извърши сухоземна операция срещу ИД е Сирия, но докато сирийската армия води битки с подкрепяните от САЩ терористи, вкл. и ал кайда, Сирия няма да може да се включи ефективно в войната срещу ИД. Затова ударите на Русия са точно срещу когото трябва.

101

Анонимен

преди 8 години

Истината винаги излиза наяве. Когато фактите говорят и русофилите мълчат!

100

Анонимен

преди 8 години

да ударят ИР а другите банди да оставят за да пораснат и станат като тях

99

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО АК БАР

98

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен167 чети внимателно писано е в Крим а не в Украйна не изопачавай нещата доста плоско е :)

97

Анонимен

преди 8 години

НЕ НИ ПУКА ДА ЖИВЕ Е БОЙКО

96

hah

преди 8 години

Доста неграмотни анти-руснаци тука има. Първо в Украйна нефт няма. Второ в Крим Украинци няма. Трето омразата ви пречи да видите, че нито в Украйна, нито в Сирия говорим за друго освен за мерене на *** между САЩ и Русия. НАТО се имаше за непобедима машина и Русия им показа дебелия. Това е. На никой от САЩ и Русия не му пука за права и закони.

95

Анонимен

преди 8 години

Бойко е велик какво ни занимавате с други путинско обамски глупости

94

Анонимен

преди 8 години

дано ид изколи всичко руско

93

До 141

преди 8 години

Кой викаш окупира нефтени залежи,че не те разбрах.

92

Анонимен

преди 8 години

когато хазяинът те гони си тръгвашаз ти предлагам наем за стая от твоето жилище ако не си съгласен ще си се нанеса и нищо няма да ти плащам-------------------- След като имаме договор не мога да те изгоня. Разни изкукуригали комунисти ,че са дошли на власт не обезсилват договорни отношения. Ти утре може да искаш и да ме набиеш щото съм у вас, и си плащам, обаче това не е вписано в договора.Твоите идеи са си твои, но те не са съгласувани.

91

Анонимен

преди 8 години

Това не са окупирани територии, а отвоювани земи дали от Испания или други европейски колонизатори. И Пуерто Рико е свободно присъединила се държава след референдум.Ако направят американците референдум на Гуантанамо или в цяла Куба кубинците само ще поискат да се присъединят към САЩ,бъди сигурен.

90

Анонимен

преди 8 години

До Министъра не струва Волене Деница ти кръшка и детето не е твое За това сънуваш тези работи

89

Анонимен

преди 8 години

Аз не разбрах американската военна база в Гуам с какво омаловажи руската окупация на Крим и завземането на украинския нефт. А за гуантанамо САЩ са си плащали наем, това че хазяинът не си иска наема, не като наемателят да не си плаща.

88

Министъра не струва

преди 8 години

5Два дена по ред сънувам един и същ сън. Виждам жени без лица с рани. Викат,били изнасилени. Притеснявам се. Жените ми казват къде били изнасилвани. Събуждам се и не знам как да помогна. В БГ ромите се научиха,че е по-добре да гласуват за техни лидери. Платения вот и бежанската криза ще се *** в неконтролируема Европа,изпълнена с престъпления. Искаме официална статистика от полицията в БГ за изнасилени българки спрямо предходната година.

87

Анонимен

преди 8 години

САЩ са плащали наем за Гуантанамо, те не са като руските окупатори,които влизат с танковете. Кое е независимото на Гуам? Кои са по-независими окупиран Крим или Гуам?