45

Анонимен

преди 8 години

За 12 мил. Ще купя 20 струга 20 фрези и ще отворя работа за 500 човека... за производство на лагери, машинни елементи.... Ех, жалко за Бг.....

44

Аз

преди 8 години

Прочетете малко за вътреобщностната търговия и за сделките извън общността и тогава коментирайте...Аз лично вярвам повече на поляците, отколкото на руснаците...Иначе е крайно време да се купят нови изтребители, колкото и да ремонтираме МИГ-овете и те си имат ресурс, който изтича...

43

Джедай Мастър

преди 8 години

Защо няма да платим 20% ДДС питам? И как така спестяваме 3% мито? Ремонтът на двигателите е услуга. Не съм чувал за услуга да се дължи мито, тъй като тя не може да е предмет на внос. Хибридният *** пак нещо лъготи.

42

Анонимен

преди 8 години

Хубаво нещо е конкуренцията. Другия път руската страна ще предлага, качество и нормални цени. Нормален бизнес!

41

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ твойта глупост е пословична

40

хи хи

преди 8 години

До ВутеНе са като тебе Вуте с министъра има авиационни специалисти.А ти Вуте подържай по добре чистотата, нали това ти е специалноста

39

Do 33

преди 8 години

До Анонимен,,много по-качествено от алкохолиците" Те в Полша въобще не пият, ама пълни трезвеници. На раменете си имаш едно нещо наречено глава - използвай го по предназначение.

38

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам да си закараме самолетите в Бангладеш. Ще ни излезе 20-30 000 долара. Е, може и да не могат да хвъркат но важното е, че ще спестим и Баце може да си тури в офшорките.

37

Анонимен

преди 8 години

От кога в психиатрията взеха да пускат интернет , че много пациенти са изказали своята"компетентност "? Един луд/Анонимен 53/ му се приискали още 10 милиарда заем. Кой ще го връща този заем бе отворко без работеща икономика ? Вземете всички протестъри и дясно ориентирани си го поделете.А ти бе /Анонимен 62 / защо не се качиш в тези "ремонтирани" самолети и *** на мисия в Афганистан? Може и премиера да вземеш да отреже лентичките и направете по някоя обиколка. Аз ще се погрижа за отец Нафърфории

36

Анонимен

преди 8 години

Да бяха купили трактори 1 мил. Лв са поне че вършат работа....

35

Вуте

преди 8 години

Кои са тия,които водят преговорите?!И какви са.

34

вуте

преди 8 години

"Срещу 6 милиона и 138 хиляди евро полските Военно-авиационни заводи ще ремонтират шест български двигателя," Всеки път различни числа.До скоро бяха 1,2 млн. за два двигателя.Вече станаха по милион на двигател.До лятото на 2016 кой знае колко ще са.

33

Анонимен

преди 8 години

Как става така, че за секунди на някой коментар се "лепват"по 5-6 плюсчета, а други нелицеприятни за Русия и Путин просто се ТРИЯТ?

32

xxx

преди 8 години

Единственно ме е яд, че в Пловдив имахме прекрасен завод с всички лицензи за модернизацията!

31

kokospa

преди 8 години

Полша без руската милост надгради свойте мигове по натовски стандарт-Русия си мълчи!!Без руско съгласие - много успешно успя да вдигне ресурса на двигателите от смешните 350 часа на почти 600 часа.Русия пак си мълчи.лаенето е само срещу нас защото сме лабави и зависими от матушката.Но това ще се промени

30

Анонимен

преди 8 години

....затова със всичките си "модерни оръжия"...РУСИЯ ЯДЕ ПЕРДАХА В Афганистан.Пак ще го яде .....потрайте малко.Нека се поохарчи , като хората...ТОВА Е ЦЕЛТА!

29

kokospa

преди 8 години

поляците имат пълната документация за ремонт и модернизация-руска от времето на соца и немска-след модернизацията на немските МиГ-29.Последните немски дойдоха в Полша през 2004.Гаранция се дава само за извършен ремонт.Полша произвежда резервни части и гарантира за тях.Русия няма за какво да ни съди -тези самолети за платени преди 25 години и са наша собсвеност.Всичко друго са лозунги и вой защото Русия ни губи като пазар.

28

Анонимен

преди 8 години

А нали този скритият плешивец казваше, че за тези пари ще извършат модернизация на самолетите до натовски стандарт. Не само двигателите. И какво излиза, ремонтират само двигателите, а после ще пращаме самолетите в Русия за доизкусуряване.

27

ОлдСпайса

преди 8 години

Те ако двигателите сами фърчаха, аз нямаше да съм на кон...

26

до 46

преди 8 години

Да путин унищожи 90%, само че болници ицивилно население!С "много точните ракет", които изпопадаха в Иран.