9

анонимен

преди 8 години

за този човек нито от дума от страна на бхк а за убитият бежанец междразследване видяхте ли сега как за 25 год справедливостта се изтече в канализациятамислете на изборите н неделя после ще е късно аз не гласувам от 92 год

8

до Джедай Мастър

преди 8 години

От 9.9.44г. до сега те никога не са били виновни.

7

Джедай Мастър

преди 8 години

Защо на снимката пише Затвор Враца?За тези, които се възмущават на магистратите, че са дали много леко наказание, ще разясня, че този път те не са виновни. Понеже подсъдимият си е признал вината, наказанието му автоматично се намаля с 1/3 без съдиите да могат да направят нищо по въпроса. Така че присъдата е 20 г. за убийство, намалено с 1/3= 14 г. Разбира се тази възможност да се намалява наказанието автоматично е доста недомислена, тъй като при очевидна вина, престъпникът винаги си признава

6

Германия пък ниВръща

преди 8 години

друг ***, убил старец за 220 лева!Крайно време е да се върне смъртното наказание точно за този тип негодници, които затриват човек за дребни пари и не им пука, макар че са здрави и прави и биха могли да си изкарат много повече пари с труд.Също така, за известно време трябва да се върне смъртната присъда за всеки, който кормувайки е отнел човешки живот, защото е бил пиян, или е нямал книжка, но е карал, или пък е надвишил позволената скорост, или не е спазил някое от правилата за движение!

5

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега така нареченият БХК?Поне един път ще защити , не да спомене нещо за някой пострадал нормален българин?

4

Анонимен

преди 8 години

Културни особености.

3

СУ-1234

преди 8 години

Този престъпник да не би случайно да е от контингента, защищаван от "б"хк ? Ако подобно нещо се случи с тях или с техни роднини ще бъдат ли все така големи "демократи" ?

2

БХК

преди 8 години

за убийство по особено мъчителен начин с цел грабеж сме доволни за 13 години. така или иначе в затвора ще е с добро поведение и ще ги намалят на 6 години, след 3-4 години ще започнат да го пускат отпуски по за няколко месеца, я за женитба на племенница, я за погребение на чичо. а парите не са проблем, няма да ги даде защото няма толкова, така че те са само за парлама. ДОВОЛНИ СМЕ - НЯМА ГОЛЕМИ НАРУШЕНИЯ НА ПРАВАТА НА ЦИГА... ТАКА ДЕ НА ЧОВЕКА.

1

Ганьо Балкански

преди 8 години

13 години и 4 месеца - това е някаква подигравка. В България съдебна система няма. В САЩ убийство се наказва с най-малко 25 години - почти двойно повече.