17

даскалица Пена

преди 8 години

До king_for_a_dayА по-доброто заплащане и бонусите са поддържали висок бойният им дух................................бойниЯ

16

ЩЩ

преди 8 години

ТИЯ АКО НЕ СЕ СПРАТ И ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ ЕВРОПА Е ОБРЕЧЕНА..СЛЕД НАХЪЛТВАНЕТО ИМ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ НАВСЯКЪДЕ ДА ТРЕПЯТ ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПАТЯТ ОТ НАТРАПЧИВА ХУМАННОСТ И ТОЛЕРАНТНОСТ ТЯ ЩЕ НИ ПОГУБИ.

15

Анонимен

преди 8 години

алах и мохамед запивайки в таверната решили, понеже девиците в техния рай свършили, брадатите да получават мъже с бурки, че такива имали по много. Исус който поркал с буда на съседната маса, чул разговора и притеснено му казал "като знам наклонностите на тия във ватикана нищо чудно скоро папата да обяви джихат", а яхве който пиел вода с лед на бара, промърморил на моисей "виж какви извратеняци" и погледнал с влажен поглед козичката до него, моисей уплашено извикал моя си е, и дръпнал към себе си

14

Ботев-символа на Пло

преди 8 години

*** проповядват демокрация,свободно мислене и движение без граници,но са изградили бетонна ограда,започваща на три метра под земята на границата с Мексико.Изнесоха демокрация зад граница чрез гейпаради,планове от рода на Ран-Ъп, и бежански лагери,а в собствената им държава цари насилие,саморазправа и расова дискриминация.Бащата на сегашният им президент не е ли мюсюлманин.И кой определя разликата между революционер и терорист.Ако е близък на режима Обама е един,ако е близък на режима Пу

13

Ботев-символа на Пло

преди 8 години

Кой създаде ,,талибаните'' и им построи Бора Бора.Световният джандарм има свои интереси на цялата планета,които отстоява със зъби и нокти.Не откриха химическо оръжие в Ирак,но им точат петрола.Освободиха Кувейт,но дори не се замислят да освободят Саудитска арабия от саудитската фамилия.Мълчат за Корсика,Баския и Ирландия,но са загрижени за Украйна.Обещанията в Ялта не се изпълниха от джуджето Труман и са виновни за построяването на Берлинската стена.Руснаците са ответна страна и също имат свои и

12

Анонимен

преди 8 години

Бля, бля. Важното е плебса да се хваща на въдицата :)

11

Анонимен

преди 8 години

Бежанец?

10

Анонимен

преди 8 години

Най- разкаялият се джихадист е мъртвият джихадист- не е престъпление умишлено да се лиши от живот сериен убиец и изнасилвач, който, като видял дебелия край и се "разкаял"- като че ли с това може да изкупи отнетите от него човешки животи и извършени престъпления!

9

2

преди 8 години

Няма по-голяма заплаха от фашистко-религиознота ИД в момента. Едно време, преди ВСВ политиците също са смятали, че няма да се случи кой знае какво и всячески са убеждавали хората, че всичко е под контрол.

8

Анонимен

преди 8 години

Смърт за всички *** от ИД!

7

Анонимен

преди 8 години

" "Разкаял" се джихадист"="прогонен от сирийската армия на суверенна Сирия терорист от "ИДИЛ 2014-умерена опозиция 2015" превърнал се в "високо образован "бежанец"" обгрижван и финансиран от америкън Хюман райтс НПО в Турция,Саудитска Арабия,Катар,Йордания и желан "новоевропеец изповядващ радикален ислям за демографски растеж в Европа от Меркел,Оланд,Камерън,Юнкер и Обама" ".

6

Топло заклан

преди 8 години

Ззззззззт! - казала ношкатаХрлопхрлоло... - казала гушката

5

шипка

преди 8 години

бийте терористите, братушки

4

славянин

преди 8 години

И кой създаде, въоръжи и продължава да въоръжава тази сатанинска ***!? Световните ''башдемократи-хуманисти''! Следователно трепането на атлантици е дълг на всеки свободолюбив човек на планетата!

3

Анонимен

преди 8 години

https://youtube/watch?v=56OmyClpCTw

2

Анонимен

преди 8 години

Глупости, не са терористи а бунтовници.

1

Анонимен

преди 8 години

а убежище не търси ли, разкаялият се? много сърцераздирателна история, дайте да го вземем с цялата му тъпотия на хранилката и него.