65

Анонимен

преди 8 години

футболния отбор на Бойко е по добър от тези смешници

64

Анонимен

преди 8 години

днес да не е ПЪРВИ АПРИЛ

63

Анонимен

преди 8 години

До Баба Василка Те и Ал Кайда и ИДИЛ са сербез след като ги подкрепят САЩ ,ЕС. Е , и България с леко стрелково оръжие ,боеприпаси и цигари .

62

Вили

преди 8 години

Националният доход на Русия е съизмерим с този на Италия или Франция.Руската пропаганда е по дива и смешна от съветската.Да се противопоставя на Европа и Щатите е наивно.

61

Sasho

преди 8 години

"Ако спечели - и ако запази своето единство и личен състав, който по всеобщо мнение е малък - тогава сирийската армия ще излезе от сегашната война като най-безмилостната, обучена и закалена в бой арабска армия в целия регион." По *** коментар не бях чел досега . Ирак водиха 9 годишна война с Иран и би трябвало да са най дисциплинираната и обучена армия но за 3 седмици бяха разпердушинени . днес.бг смешни сте )))))

60

Баба Василка

преди 8 години

Ами руснаците, като ги подпряха, сербез станаха.

59

Анонимен

преди 8 години

До 11ма ти си мноо зле бе ушанко! Тръгнал да дава пример какво пишело в американските форуми :) И кой пише в тях? Пак същите ***, които пишат и тук.

58

seira

преди 8 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ?!АКО ДО 03.11.2015 г. КОНГРЕСА НА САЩ НЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА "ВДИГАНЕ ТАВАНА" НА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ, ТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ЧАКА ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ!КЪМ ВЧЕРАШНА ДАТА САЩ ИМАТ ПО-МАЛКО ОТ 30 МЛРД. ДОЛАРА, КОЯТО СУМА СТРЕМИТЕЛНО НАМАЛЯВА...СПРАВКА: ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР НА САЩ

57

Боби

преди 8 години

До 76Русия ОФИЦИАЛНО предупреди всички замесени в конфликта (САЩ, НАТО, САрабиа, Катар, ОАЕ, Йордания, Турция) че ако се появят ПЗРК в Сирия ще има разследване (разбирай наземна операция на спецназ за придобиване на образци употребени или в готовност) След това производителя / Купувача и финансиралите сделката ще се изправят пред Съвета за Сигурност на ООН с обвинение в поддръжка на ТЕРОРИЗМА. Дори "ястребите" в САЩ не биха се измъкнали от подобно обвинение. 4 години ПЗРК нямаше.

56

Боби

преди 8 години

До Real newsУмнико законодателството при нас и при рашките по отношение на Полицията е меко казано допотопно. На запад служителя на полицията, фелдшера в линейката и дори чичкото дето спира колите пред училище да преминат децата улицата СА НЕДОСЕГАЕМИ. Пипнеш ли ги с пръст, обидиш ли ги, да не казвам напсуваш ли ги и директно влизаш в затвора по не бързата а МЪЛНИЕНОСНА процедураЗнаеш ли как водят затворници в Русия? Ръцете заключени отзад и ти ги извиват нагоре - Страшно боли но няма да бягаш

55

до пешо

преди 8 години

Голям патос, големи реклами на путин. А цялата работа се получава така защото ислямистите нямат противосамолетни ракети.В съвременната война, ако нямаш авиация , а противникът има си загубен.Великата армия на диктатора асад е в отстъпление от 4 години и беше притисната до стената.Сега си поемат дъх благодарение на руските бомбардировки.А враговете на русия спокойно гледат как путин се набърква все по-дълбоко в блатото.Когато му дойде времето ще обърнат хода на войната с 50 - 60 "Стингъра".

54

Анонимен

преди 8 години

Що пък Америка да решава,а Русия не.

53

ангела меркел

преди 8 години

Путин да продължава да бомбардира, че ми трябват роби.

52

Анонимен

преди 8 години

ПЦитат;_ По невероятно и от това е,че израелцитекоито имат навика да взематна прице3л сирийските и ирански бойци близо до Голанските възвишения изведнъж изчезнаха от небето..те това вече е музика за ушите ми змийското гнездо на злото цион-исрал е наврян в миша дупка ,палестинците се бунтуват,съседа на исрал египет се управлява от Ал Сиси който хич недолюбва сащ и исрал и е в много близки отношения с Москва и за капак на всичко само да израелските крадливи *** са руснаците с ракетките

51

11

преди 8 години

До sdd"Защо публикувате такива откровени ЛЪЖИ, насаждащи омраза към нации, различни от европейските и сащ !!!"Ефектът е точно обратният - хората все повече се събуждат... В щатските форуми подкрепата за Путин е почти консенсусна. Само тук, в Полша и в Украйна разни НПО палета ***.

50

Анонимен

преди 8 години

КОГАТО НЕЩО СЕ ДОКАЗВА С ДЕЛА НЕ Е НУЖНО ДА МУ ДАВАШ НЯКАКЪВ АНАЛИЗ -ЧЕ ТАКА ЧЕ ИНАЧЕ. ФАКТИТЕ СА НАЛИЦЕ-РУСНАЦИТЕ ДЕЙСТВАТ В КООРДИНАЦИЯ КАКТО СА ГО КАЗАЛИ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ ДЕЙСТВИЯТА СИ. КАЗАНО-СТОРЕНО. ТОВА БЛА БЛА БЛА В СТАТИЯТА НЕ ОТРАЗЯВА ГЛАВНРТО А ТОВА СА РЕАЛИ ДЕЙСТВИЯ В СИРИЯ КАТО ТОВА ЧЕ ВЧЕРА Е УНИЩОЖЕН БУНКЕР СЪС СЪБРАЛИТЕ СЕ В НЕГО РЪКОВОДИТЕЛИ НА НЯКОЛКО ТЕРОРИСТ.ГРУПИРОВКИ ЗА ДА ОБСЪЖДАТ ОБЕДИНЯВАНЕТО ИМ -ПОКАЗАНО Е В БЛИЗЪК ПЛАН И ГРУПИАЛИТЕ СЕ ТАМ КОЛИ С КАРТЕЧНИЦИ И ЛИКВИДИ

49

АТАКИСТ

преди 8 години

Сидер ага, парите свършиха и сега няма защо да пишем във възхвала за Путин. Ще има ли нов транш в турски лири и рубли, че за нас остана само пикаенето по операта и парче пица?Очаквам инструкции!Путин е велик и сидер ага е негов пророк!

48

до До Real news

преди 8 години

Има много лесен начин да провериш дали съм нормален - напиши Google .ru, а после търси по ключовата фраза "закон садистов".След това, което ще прочетеш в различните сайтове (хиляди на брой) си задай въпроса - наистина ли си осведомен какво става в света или само така ти се струва :)

47

Real news

преди 8 години

Отново, за стохиляден път, всички български медии "пропускат" истинските новини. Например това, че в Русия на 1-во четене беше приет тъй наречения закон за садистите, който позволява на полицията изрично да стреля по абсолютно всички (включително бременни жени, ако не им личи бременността - така е записано) по време на размирици, а в затворите се позволява на охраната да пребива затворници без последствия за себе си. Това, разбира се, значи само едно - властта в Русия е обезумяла от страх.

46

Анонимен

преди 8 години

Не му се сърдете на калкулатора, той само превежда статии от чуждестранния печат.Понякога статиите чак горчат от евтина антируска пропаганда, но това не е по вина на калкулатора- и той за парчето хляб и салам кучешки, се бори.