9

Анонимен

преди 8 години

Сръбският народ е категорично против ЕС !

8

Анонимен

преди 8 години

Сърбия само се правят, че искат да влязат в ЕС. Те искат да ползват някакви фондове, както правилно използват предприсъединителните такива (а ние ги проспахме), както поискаха помощ за наводненията и са безвизови за пътувания в ЕС от няколко години. Но те не искат високи акции на горива, алкохол, цигари, зелена електроенергия и *** директиви. Тъй искат само да се договорят да си пътуват и работят в ЕС и търговски да се хармонизират (да паднат ДДС-та и мита).

7

Анонимен

преди 8 години

Че те косоварите отдавна са в ЕС!

6

Министърооо

преди 8 години

Националния интерес на България налага да се спира членството на Сърбия в ЕС и НАТО, докато Македония на влезе там.Влизането на Македония няколко години преди Сърбия означава откъсването и от мъртвата гръко-сърбо-руска хватка, нормализиране на отношенията и с България и възстановяване на доверието между българите там и тук. После сръбските служби ще гонят "Михаля".Ако стане обратното - Македония ще си остане в пресата на Сърбия и Гърция во веки.Гърция налага вето на МК, ние - вето на Сърбия.

5

Анонимен

преди 8 години

Така както е тръгнало, скоро целият свят ще е член на ЕС :D

4

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Понеже Сърбия напира за ЕС и скоро ще стане член на ЕС и ще наложи вето на Косово , таз хайка се е усетила и бързат да бутнат Косово преди Сърбия в ЕС....Ах какви играчи са само......

3

Анонимен

преди 8 години

bokluci,mi vkaraite i Isliamska Darjava v Evro saiuza,ne6tastnici

2

Анонимен

преди 8 години

От този ЕС няма никаква полза за малкият човек

1

Анонимен

преди 8 години

Всяка една пирамида за да съществува трябва набира нови и нови членове - инак финито!