49

JANA

преди 8 години

****PYTIN E GOLIAM POLITIK****DE DA IMACHME I NIE TAKAV****

48

Анон

преди 8 години

Путин запуши географски и геополитически мераците на УСА ,Катар и СА за излаз на Средиземно море . Създаде първата руска база извън територията на Русия от времето на СССР , и то каква база - държи целия Близък Изток, Средиземноморието и Проливите.Как няма да е трън в очите на "цялата демократична общност - вкл. и Демократичните Турция, Катар и СА.

47

Боби

преди 8 години

До комунист с фес 62Укро армията не е мръднала от позициите си. ЛНР И ДНР са на рублева икономика като отдавна са изхвърлили гривната от обръщение. 400 000 пенсионери завеждат дело срещу Украйна за неизпълнение на елементарното - изплащане на пенсиите(ФАКТ). Всеки съд включително и този в Украйна ще осъди Украинското правителство. Това е основополагащ принцип във всяка пенсионна система.Голям смях ще стане ако КИЕВ обяви бабичките и старците за терористи... Само това му остава като глупав ход

46

Анонимен

преди 8 години

Така,едните бяха умерени/запад/ и бяха срещу Асад въобще както казаха от и до,другите бяха от незнайното ИД само армия 50 на 50 то иракски и от СССР щом расте числото както е пораснало от 2500 на 4000,какво от името на СССР като ги ловят в Русия,там ги набират или от там тръгват,в САЩ отчетоха 6 по курс 5000,другите проверени,не се класирали,но от проверените има ли от Русия и бивши СССР обучавани след като за братята Църнаеви са получили сигнал за дейност,а на клипа нещо плаши хората преди бум.

45

___________________

преди 8 години

Как се оцелява 500 години по ислямско робство?! С наведена глава и примирение! Тази ни черта не може да изчезне моментално за някакви си 150 години...Сигурно ще ни трябват още 350, но това не пречи да се опитаме по-рано да се разделим с примирението и да вдигнем глава и да кажем СТИГА сте ни мачкали! И политици и бизнесмени и външни посланици и дипломати, и чужди страни! По-добре е да се борим срещу това и да умрем ако трябва с чест, от колкото да съществуваме така мизерно душевно!

44

Анонимен

преди 8 години

Благодаря Ви, Асен А.!

43

поклон пред българит

преди 8 години

до47 Приятелю, колко родени, израстли в Анлия, араби въпреки образованието и кулурата, пак си остават ислямисти! Ние българите би трябвало да го знаем най добре! В края на първата световна, Турция обявява Джихат на Русия! Е, как сме живяли 500г. с такива!???????????

42

????????????????????

преди 8 години

Какви надежди имаше в България преди 20 години и какво се случи до ден днешен? Доволни ли са повечето българи от сегашния си живот? Защо сме на последните места в негативните класации? Защо сме най-бързо изчезващата нация на Света? Май останахме излъгани от някого?! И дума да не става да им вярвам! Нито на Запада, нито на Изтока!И сега си делят тортата, а ние като будали подкрепяме ту едните, ту другите! Време е Българския народ да се осъзнае и да не вярва на лъжите им!

41

Анонимен

преди 8 години

46. С ново въоръжение и в действие . Това не е само присъствие ! Аз не съм в България и гледам други новини .Ти си живей с твоите понятия и чувства ..

40

до 34, 35

преди 8 години

35, родена е в Лондон, защото родителите и са дипломати и по това време са работили в посолството на Сирия в Лондон. Асма Асад е сирийка и е от стар сунитски род, но това не и пречи да влиза в черкви, да пали свещи и да се моли под православните сирийски икони. За сирийците до преди 4 години не беше удивително мюсюлмани да влизат в черкви, християни да влизат в джамии, абсолютна толерантност.

39

соколов

преди 8 години

ЕГАТИ ЮНАЦИТЕ. .... КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ТЕЗИ БЕ ????? ДА НЕ БИ ЗА БЕС.......?

38

Анонимен

преди 8 години

41. Ако ти си роден в Лондон като нея . Баща -доктор кардиолог .Завършва Кралския Университет ! Това е друга среда , до която ти не си се добирал . И си личи , за съжаление !

37

d;r

преди 8 години

до 44 - ами те руснаците винаги са били в Сирия. Аз не знам период от последните 200 години, в който руснаците да не са имали влияние в Близкия изток, а военната им база в Сирия е поне от 50 години. Така че не виждам Путин нещо да е променил съществено. Просто за вътрешна употреба говори, че нещо прави, щото Украинците го биха в Донбас и сега отиде в Сирия.

36

Анонимен

преди 8 години

41 до 35

35

Анонимен

преди 8 години

36.Правилно , преговаря след като е вече в Сирие с въоръжение ! И колкото сега САЩ си мисли че ще въоръжава " опозиция " толкова си бие щита от там . Щото си гледа оръжието в Джихадистите ! А Русия ще отговори със друго оръжие !

34

e

преди 8 години

какво излезе - Путин и Асад са живи докато САЩ решат. Ето сирийските бунтовници поискаха Стингъри и Путин веднага клекна пред Америка.

33

до36

преди 8 години

*** то и някой роми се родиха в Англия, но пак са си роми! Бъркаш расите и религийте, също като Меркел

32

Анонимен

преди 8 години

Германия е толерантна към злото- трети пол.хомосексулизъм,ислямизъм.Но разрушава християнска Европа подобно на болшевикия СССР.

31

За Мир на планетата!

преди 8 години

"Човечество, мирно! Благодарете на този гений!"========Всеки, който има желание може да го направи тук - dearputin -ако искате да подкрепите Президента на Руската Федерация и да му благодарите.

30

анонси 4

преди 8 години

Грешиш,германците са отново фанатични ,но мултикултуралисти .Ще избиват християни през 21 век и ще им викат фашисти.Помни ми думата!