79

Анонимен

преди 8 години

като прочете човек коментариите, като се позамисли малко и веднага проличава какъв *** и злобен народ сме!за съжаление!имаше случаи дето ни казаха , че сме ВЕЛИК народ, но това е вече друго!

78

seira

преди 8 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ?!АКО ДО 03.11.2015 г. КОНГРЕСА НА САЩ НЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА "ВДИГАНЕ ТАВАНА" НА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ, ТО АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ЧАКА ДЪРЖАВЕН ФАЛИТ!КЪМ ДНЕШНА ДАТА САЩ ИМАТ ПО-МАЛКО ОТ 30 МЛРД. ДОЛАРА, КОЯТО СУМА СТРЕМИТЕЛНО НАМАЛЯВА...СПРАВКА: ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР НА САЩ.

77

Анонимен

преди 8 години

Ето така се работи--с уважение към интересите от всички заинтересувани страни....А не като САЩ--да поставят условия към чужди страни-кой да управлява....

76

Анонимен

преди 8 години

САЩ трябва да прекратят мултикултурализма на всички нива .Едностранно .Както Русия премахна болшевизма.Днешните мултикултуралиски в ЕС и САЩ мязат на онези гарги от СССР .Меркел ,Обама ,Ердоган са политически трупове.

75

Анонимен

преди 8 години

Россия своих не бросает! Да бе, да. Сърбия е най пресния пример за обратното. Преди това нас ни продадоха в Малта за 2 милиарда долара на САЩ. След 2св с решаващият глас на Русия не ни признаха за съвоюваща страна и загубихме всичко. Това за благодарност, че не дадохме на Хитлер 500 000 армия за Сталинград. Голям смях.

74

Анонимен

преди 8 години

до 141: "Россия своих не бросает!"...но убивает !

73

Анонимен

преди 8 години

Нещо почнаха много да не настояват Асад да се маха.АЗ предлагам в Сирия да се състоят демократични избори под контрола на ООН, ЕС , ЕАС, КНДР и КНР с участието на Асад и всички умерени и неумерени опозиционери. Който спечели вота на сирийците, той трябва да ги управлява. Нали така, демократи ?

72

Анонимен

преди 8 години

На снимката: Крачун и Малчо !

71

Анонимен

преди 8 години

О Путин, Путинкакой ти пичво имя мирапропил Масквич!

70

seira

преди 8 години

До Българо-славянин 135:НЕ СТЕ ПРАВ!БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА И АЗИЯ, ТРЯБВА ДА СТАНЕМ РАВНОПРАВНИ ПАРТНЬОРИ В БЪДЕЩИЯ ЕС /ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ/, А НЕ ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ "ВЕЛИКАТА РУСКА СЛАВЯНСКА ИМПЕРИЯ"!НЕЖУН НИ Е НОВ ЕС /ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ/, КОНФЕДЕРАЦИЯ - ОТ АТЛАНТИКА ДО ВЛАДИВОСТОК!!!

69

Българо-славянин

преди 8 години

Боли ми и ме е яд, че едни кирливи араби-шиити се ориентират в световната политическа сцена по-добре от нас великите южни славяни. Както винаги сме на грешната страна. Сега Сирия ще ги приемат в Евроазийския съюз и сирияският народ ще благоденства, докато ние робуваме на мръсните немци, французи, американци, гърци, евреи, турци, италианци и т.н.Само когато българските земи станат част от великата Руска Славянска империя ще има мир и благоденствие по нашите земи.

68

Анонимен

преди 8 години

На снимката Асад е леко приклекнал, а Джуджи се е изправил на пръсти!

67

Боби

преди 8 години

До Григорий Распутин 126Распутин знаеш ли колко е излязла операцията на САЩ и Великобритания за въздушен мост до Берлин по време на блокадата? Колкото стойността на войната от Деня Д до края на войната в Европа на западния фронт. Колко е излязла операцията за СССР увеличаване на радарите и ПВО комплекси и изтребители в района. Сигурно по-малко 1/100 от Западната цена. Великобритания едвам го преглъща финансово.

66

Анонимен

преди 8 години

Асад ще отиде на крака и при Янукович....когато му дойде времето.

65

БГ поговорка

преди 8 години

Краставите магарета през 9 планини се намират!

64

Человек от 21 век

преди 8 години

Днес Русия има нов РасПутин, който като первия ще й раскажет играта!

63

Анонимен

преди 8 години

Асад отиде на четири крака при Путин в Москва!

62

Анонимен

преди 8 години

Народа на Сирия бяга към Европа, а диктатора и към империята на злото.

61

Боби

преди 8 години

До Ех, Боби - бобчо... 120Да 'ЕКСПЕРТЕН УМНИК" така е Локва е по съвременните представи. Но през БОСФОРА минават по 20 000 кораба годишно голяма част от тях са руски или носят стоки от/за Русия. За това трябва да е отворен Босфора и Дарданенлите.Пари Умнико всичко е за Пари

60

Анонимен

преди 8 години

Разликата между двамата диктатори е само във височината !