140

Дани

преди 8 години

Що ли не ми дреме за изявленията на БХК

139

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТова са предатели на държавна заплата

138

Анонимен

преди 8 години

БХК е само средство за точене на пари. Защитават единствено своите интереси. Това се доказва от няколко платени писачи тук. Нали не мислите, че като си защитавате *** твърдения че разбираш ли 50 нарушители преминали нелегално границата са нещастни бежанци, ние останалите от мислещия български наррод ви вярваме?

137

Анонимен

преди 8 години

От този комитет направо ме отвращават. Как е възможно да съществуват и кой ги финансира?

136

георги

преди 8 години

граничарите да носат задалжително хлеб и сол по стара балгарска традициа така се посреат гости

135

Анонимен

преди 8 години

По съветската телевизия на истината казаха че са били талибани при това въоръжени . Другарите от ссср чисто прекратиха . Не стига че техния вожд путин я организира тая грозна екскурзия с цел да всява нестабилност в европа ми пък и обвиняват другите . Типично по милиционерски и комунистически вечно лъжливи па и крадливи

134

до 205

преди 8 години

"Толкова ли си кух? Че по тая логика полицаите трябва да избиват по 20-30 футболни фена след всеки мач. ..."НЕ БИ БИЛО ЛОШО !!!

133

Анонимен

преди 8 години

Какво е това ние бе ***?! МОже би ти и платените ти сорсоидни колеги?! Аз повече имам право да кажа ние, защото ние - огромното мнозинство от български граждани - не искаме допускане на нелегални емигранти на българска земя и пет пари не даваме дали ще се разстрелват или отпращат обратно - каквото е необходимо, но да ги няма и да не се правят излишни разходи за тях! Ако има излишни пари - за пенсии, стипендии, пътища. Ако има съмнения - нека има референдум. Ха да видим какъв ще е резултата.

132

vdch

преди 8 години

До @220Ама убития афганец да не е бил бъдещия шеф на "Протестна мрежа"?

131

vdch

преди 8 години

някой, това не е български а АНТИбългарски комитет. Само така мога да нарека хора, които ровят за македонско и помашко малцинство. Сигурно както баба ти и дядо ти след 44-та.

130

Анонимен

преди 8 години

Това не са бежанци, а нелегално преминаващи границата престъпници и потенциални терористи! За всички тях трябва да се полага огромно количство бой, а за който не разбира от бой - рикошети в тавани на мостове. А за всички к**ви от БХК без бой, направо рикошети и линч!

129

ТЪПИ ТРОЛОВЕ

преди 8 години

ЗА КАКВА ГРАНИЦА ГОВОРИТЕ? МОСТЪТЕ НА 20 МИНУТИ ПЪТ ОТ БУРГАС.

128

до е какво?

преди 8 години

Толкова ли си кух? Че по тая логика полицаите трябва да избиват по 20-30 футболни фена след всеки мач. Има си закон в който ясно е указано кога се използва оръжии!!!

127

е какво...

преди 8 години

е като се разбягат, полицаите какво да правят? да викат след тях - ама моля ви се спрете? Какво се очаква от тях да им раздават топло чайче и мекички?ще ги стрелят много ясно.

126

Анонимен

преди 8 години

БХК да отидат в Мексико и да минат границата с САЩ щом знаят законите ще обяснят на Американските граничари как трябва да пазят границата.

125

Анонимен

преди 8 години

Когато застреляха младо момиче при пътна проверка къде бяха от БХК !Не е нормално да се криеш под моста и да не изпълниш полицейско разпореждане при такива обстоятелства на всякъде по света ще стрелят полицаите не само на граница ми където и да е за това носят оръжие а не китка здравец..

124

Анонимен

преди 8 години

Бхк са шайка ренегати не си заслужава да им се обръща внимание

123

204

преди 8 години

Има разлика от инцидентна смърт причинена без умисъл и разстрел само че гадната *** гнус иска да извърти нещата така че да може да скалъпи някое и друго дело я в Стазбург я някъде другаде на майната от което същите продажници си пълнят гушите дреме им иначе за тези талибани.

122

ПИТАЙ

преди 8 години

До АнонименБРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ КЪДЕ ПИШЕ,ЧЕ ЗА НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА,НЕ СЕ ПОЛАГА РАЗСТРЕЛ.

121

адфасдф

преди 8 години

Я минете така американската граница с Мексико или руската... ще ви пръснат кофата и ще ви запишат в дебелата книга на нарушителите