79

Анонимен

преди 8 години

На Бай *** много му хареса как го стрижат и доят като вакла овчица герберасти, *** и цялата пасмина крадливи псевдо демократи.

78

маргарина

преди 8 години

Това е изключително хубава програма Само след 50 години ще сме най-здравата нация в света -защото няма да ни има

77

Истината

преди 8 години

Да го въвеждат данъка! Без това българските *** ( и не само ) са супер затлъстели!Не консумирам нито един от гореспоменатите продукти, така, че не ми пука!

76

franko

преди 8 години

Нормално цените на петрола спаднаха под 50 $ за барел няма как цените на храните да скочат да измислим поредния готин данък да напълним джобовете след изборно че праснахме малко пари нищо против но повечето хора живеят на прага на бедноста немогат да си позволят да ядат абсурди за пари какво ли не се мисли ....

75

пешо

преди 8 години

троловете са налазили и тази статия. идеята е добра. никой не ви облага насилствено - като не искате да плащате данъка, няма да ядете вредни работи. той така или иначе ще ви е в цената. а производителя, който не иска да продава по-скъпо, ще намали вредните съставки в храните си. не виждам нищо лошо в цялата идея.

74

Анонимен

преди 8 години

С моята заплата е лукс да се храня здравословно. Месото и зеленчуците ли ще поевтинеят или ще ми увеличат доходите???

73

Анонимен

преди 8 години

Още една вратичка за корупция.Нали не смятате ,че тоци закон ще го спазват всички.Вместо да забраните производството на вредни храни- облагате хората с нови данъци.Очаквам и данък "мръсен въздух"-той съо е вреден за здравето на хората.

72

v

преди 8 години

Номер 102 - толкова точно го каза браво!

71

Анонимен

преди 8 години

Защо таксувате народа!!! Със закон забранете на производителите и вносителите да продават храните с така посочените лимити на сол, захар и мазнини!!!

70

99999999999999999

преди 8 години

Едно време турците са слагали данък че си търкат зъбите Други искаха данък дъжд от покрива Сигурно този който си купува маргарин ще започне да взема чисто масло НАЛИ АБСОЛЮТНА ДЕМАГОГИЯ

69

11

преди 8 години

Който произвежда вредни храни не трябва ли да е в затвора?В цивилизованите страни пръстови отпечатъци се вземат само от обвиняемите и то с разрешение на съдия!Очаквам поредната реформа на реформаторите.

68

Идеалист

преди 8 години

Браво на Москов. Загубата на изборите на РБ е сигурен - пръстови отпечатъци за болните и увеличение на цените на храните! Благодарим ти Москов!

67

Анонимен

преди 8 години

А ДДС-то кога ще става 50% ? А ?

66

Гочо

преди 8 години

Пепи,имаш Агенция по храните...Който произвежда вредни храни да бъде глобяван,а не бедният народ!Вдяна ли?

65

Гочо

преди 8 години

Кокаинът вредна храна ли е?За един генерал питам.

64

Анонимен

преди 8 години

VECHE SHTE SI PRAVA SIRANETO SAM I DANAK NEMA DATI DAM ,MLEKOTO SHTE SI GO KVASA SAM I DANAK NEMA DA TI DAM,BISKVITKI SHTE SI PRAVA SAM I NA PAZARA TAINICHKO SHTE GI PRODAM ASORTIMENTA E GOLYAM PURICHKI S SLADKO ILI LOKUM,OREXCHETA ,VAFLICHKI I DRUGII ZA KAPAK TIKVA S MOSKOVSKO-KALAFINSKI MARMALAD ZA DA SI VECHNOMLAD

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен91Не знам за тези от 18 до 60 години но тези над 60 са излишните и *** глави.

62

v

преди 8 години

Да ми ядат моркова това е терор. Всеки сам да решава какво да яде истоките да са на приемливи цени!

61

АМИ ТАКА СИ Е...

преди 8 години

ДАНЪЦИ ...И ПАК ДАНЪЦИ....ЩОТО ТАЯ АРМИЯ ОТ ЧИНОВНИЦИ КМЕТОВЕ И ПОЛИТИЦИ---требва да се хранят обилно ,да карат луксозни коли , да издържат по 2-3-любовници и да живеят в палати...ШЕ ПЛАЩАТЕ ,БЕ....ЩОТО "турското робство" е било само с един данък--- /десятък от 10%/ХАК , ДА ВИ Е...."освобождението" от Русия....ха,ха,хаааааааааааа..Пак го празнувайте !!!!!

60

Гоше

преди 8 години

Първо махнете ДДС на плодовете и зеленчуците, които са произведени в България, а тогава облагайте вредните храни. Така ще стимулирате и местните производители. Иначе създаването на практика по контрабанда е видимо за всички, а вие ще кеширате разликата, нали?