18

Анонимен

преди 8 години

Естествено и нормално Майкале, и така трябва да бъде.

17

Анонимен

преди 8 години

Не съм гледал Леевски : Лудогорец, но гледах Поморие : Леевски и съм склонен да вярвам в трите класи разлика.

16

Анонимен

преди 8 години

Е като са 3 класи що не биха бе мишок,абе нема нема па като си изпълзите от дупките и започвате да бръщолевите чорбарските ви глупости

15

анонимен

преди 8 години

Не съм цесекар но в случая майкала е прав мачът е договорен това е истината : на кой му пука от това"

14

знайко

преди 8 години

Имах едно куче с клепнали Уши,казваше се Майкъл!!!

13

Луцифер

преди 8 години

Господа модератори, коментари от "В" група не са интересни и меродавни! Не хабете място...

12

Разградлия

преди 8 години

Лудогорец може и да е бил с 3 класи над Левски, ама преди година, сега е в лоша форма.

11

Петърчо

преди 8 години

Майкъла да си гледа отборчето, в което всички изпитват оргазъм, ако бият или не получат гол , нищо че са във В група. Сами се закопаха на дъното и сега реват срещу всички, все едно другите са виновни. И да е купен, това как обяснява факта че ЦСКА дължат над 50 млн. лева и нищо чудно да фалират? Жалко, вместо тоя да гледа как да помогне на отбора, взел по-лесното решение, да плюе по другите. Както се казва когато не можеш магарето бий самара.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Еб...ти простотията си написал !!

9

майорски

преди 8 години

До Анонимен 1Разградчанин в Лудогорец може и да няма ...ама има футболисти там ....в Левски е пълно със софиянци ама един истински футболист няма !Докато в БФС и БГ-футбола върлуват разни ангентчета които гледат само как да исмучат българските отбори за пари ...фурбол няма да имаме ...Цялата мафия ...занимаваща се със покупко-продажба на играчи трябва да се изгони ....всеки новоизлчпил се едвокат ..има няма опит...има няма пари почва да продава и купува играчи ... СРАМ !

8

Анонимен

преди 8 години

Хора, които практикуват аматьорски футбол нямат право да коментират професионален такъв!

7

Анонимен

преди 8 години

Ако беше бил Лудогорец щяха да намалеят приходите на Домуса от тв права . Човека си гледа интереса , пък така и с Бойко в добри отношения може да му пуснат ефтин ток :)

6

Анонимен

преди 8 години

Лудогорец нямат нужда да продават мачове те самос парите от ШЛ от последните две години могат да изкарат без проблем 5-6 години......

5

Анонимен

преди 8 години

Пък ЦСКА - бистиршките тигри не бе уреден случайно. Хайде! никога в историята си не е имало случай Левски да не играе за победа. Просот Лудогорец пак си станаха селския отбор който си бяха.

4

а сега де

преди 8 години

И мача с Милсами беше уреден. Не може отбор, които няма дори стадион, да изхвърли великия Лудогорец.Лудогорец са продажници. Тази година поне 5-6 мача са продали. Кой знае колко пари са събрали от тези далавери.

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя па Майкъла кво се обажда?Разбирам да си коментира ЦСКА и В група, ми то тръгнал да коментира два от трите най-добри отбора на А група.

2

Анонимен

преди 8 години

Истина е ,че в момента няма много стойностни играчи в Левски,но играят колкото могат,но играят в А група, а не А окръжна ,! Хайде стига Вашите комплеси!Уредени мачове и съдии са Ваш специалитет!БФ то още ги е стах,но май вече ,претрупват !Все пак не сме 1948г.

1

Анонимен

преди 8 години

То в лудогорец има ли поне един разградчанин ?