26

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах от стотията все пак кой е виновника? Предположения?

25

Анонимен

преди 8 години

Как 50 човека в пакет (като един отбор) преминаха през границата, като по магистрала ? Колко милиона бяха "хвърлени" за ограда, за охрана, полицаи, гранични полицаи, джандармерия, дори оня непрокопсан некадърник Ненчев на уж изпрати армията ! От тях колко ПОТЪНАХА в джобовете на властимащите ?

24

Анонимен

преди 8 години

Сега мигрантите в Европа ЛОВУВАТ, така нареченото Бяло месо, тоест жени и момичета европейки, като смятат, че те са "длъжни да им дадат" ! В Англия много от тях, които са руси (блондинки) си боядисват косите, за да станат брюнетки и да избегнат похищаване .

23

88

преди 8 години

И какво каза!?

22

nikolon

преди 8 години

още по времето на студената война Хенри Кисинджър беше казал ,че третата световна война няма да започне с противопоставянето между Изтока (Варшавски договор) и Запада(НАТО) , а ще дойде от юг. Дано да е имал друго в предвид, а не това което се случва сега.

21

Lachezar

преди 8 години

Ако бежанците са престъпници, убийци, наркомани, наркопласьори и тям подобни типове: Добре дошли в ЕС - гарван гарвано око не вади. Ако са хора трьгнали да спазват законите, на работят честно и почтенно и да се стермят да се развиват и да допринасят към обществото - стойте си там от където сте тръгнали. Тъжно но това е самата истина!

20

калвиони

преди 8 години

Защо тука българи дават акъл какво да правят немците.Ама кои сте вие,първо си оправете вашата къщичка,но неможетр.Изобщо немците не трябваше да приемат българите в ЕС.Сега щеше да е много интересно,като Украйна ли или като Македпния щеше да е България.

19

Анонимен

преди 8 години

Е, не точно. Ето избираме кметове. Кокато правозащитните организации се намесят, щото на власт да идва спечелилият най- малко гласове, защото е абсолютното клето и обезправено малцинство, тогава ще бъде пълно.

18

Анонимен

преди 8 години

Демографският империализъм ще е новата мода и това е само първата вълна. После ще дойдат най-напред руснаци, после пакистанци, после всички африканци, после индийци и накрая китайците. И понеже потъпкахме всички принципи на Демокрацията с измислени малцинствени права и привилегии, ще се повторят Тъмните векове. Нищо ново под слънцето.

17

Делчо

преди 8 години

Доволно тъпичко изказване - щото никой не напляскал Русия в Украйна, затова отишла в Сирия! Що не се опита някой? Или нямаше мераклии? Те добре, че не се опитаха нещо по-сериозно, че вместо в Сирия, руснаците сега можеше пак да са в Берлин!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Нова световна война, духът от бутилката...Пълни глупости! Простата истина е следната:Населението на Европейския съюз е 500 милиона в него има 16 милиона мюсюлмани. Още пет милиона да дойдат, пак общият им брой няма да надвишава 5%.За сравнение в Русия с население 140 милиона има 25 милиона мюсюлмани, от които над 2 милиона в Москва. При това почти изцяло сунити. Като се има предвид, че в Сирия Путин се бие на страната на шиитите, го чакат доста неприятни изненади.

15

Анонимен

преди 8 години

Цалата тази мигрантска вълна се спонсорира от другаря Со+ро*с - унгарският евреин, който изкара най-голямата печалба от рухването на кулите-близнаци на 11 септември. Сега той ще спечели от разпадането на ЕС и сривът на еврото, затова хвърля пари като бесен на бесните мюсюлмани, които идват направо от бойните действия в Срия и Ирак. - млади мъже, пакистанци, афганистанци, добре организирани, тренирани, издържливи, налитат на бой дори и София. А жените ще раждат ако имат сигурност в бъдещето!

14

Анонимен

преди 8 години

Само хомогенните общества имат бъдеще. Мултикултурализмът се провали тотално, на 100% и упоритите опити да се налага въпреки всичко, ще доведат до ужасяващи, кървави последствия.

13

Анонимен

преди 8 години

Европа е много болна. Мъжете станаха жени, а жените - мъже. Криворазбрана и сбъркана демокрация и толерантност.

12

Анонимен

преди 8 години

Отдавна съм го казал. Краят на човечеството е близо. Сега динамиката на процесите се ускори. Планетата вече не може да ни трае. Нека се почне веднъж с ядрените удари и да се свърши, защото животът на Земята стана много труден. Хората деградираха и се превърнаха в животни. Човечеството е един експеримент, уви, тръгнахме по грешен път и ще си отидем от света скоро като магарета без история.

11

До 6

преди 8 години

Бройката на имигрантите от Близкия изток и Африка не е толкова голяма отнесена към общото население на Европа действително, но реално картината е много по драматична. Броя на европейците намалява и процеса се засилва, а имигрантите имат положителен естествен прираст и ще продължават да прииждат, ако с по-бързи темпове, то поне със същите, а да не забравяме, че те вече формират една не малка част от населението на Европа. За претопяване на имигрантите и дума не може да става!

10

Анонимен

преди 8 години

ЕС не просто няма визия за бъдещето, той няма бъдеще в този си вид, след 30 години етническия му състав ще е толкова различен, че нищо чудно да се преименува на Ислямски халифат в Европа. Къде са децата на европееца за да си прави той планове за бъдещето? ЕС е в момента съществува на принципа след мен и потоп.

9

пешкооо

преди 8 години

Преброй си нулите. Един милион има шест нули, а един милиард - девет. Но иначе си прав, 500 хил. спрямо 500 мил. са 1 към 1000.

8

Румбо

преди 8 години

До РумбоОткога думата "сорос.оид" се цензурира!Вече съвсем го прекалиха!Сигурно следващата ще е "грантаджия"."Отворено общество" и "Америка за България" не спят!

7

do 6

преди 8 години

преброй си нулите пак!