12

Анонимен

преди 8 години

герб са мивки за еакулации

11

55

преди 8 години

И тези са ви много!В кварталите и селата няма жив полицай!Къде са питам?

10

Ха

преди 8 години

Какво увеличение... Да вземе да си стегне подчинените не да седят в канцеларийките си, ами да излязат на терен, да поработят на място и то качествено. не после всички престъпници да се освобождават поради грешки или несвършена работа на подчинените й. Пример - 2 год пускат хората молби поради измама със самолетни билети, хората на Бъчварова не можели да го открият и подведат под отговорност, а репортерите от Нова го откриха за 2 дни. И пак няма реакция. И да искаш пари е наглост. Работа трябва!

9

Анонимен

преди 8 години

гербаджииски чучела

8

Анонимен

преди 8 години

герб са мивки за еакулиране

7

Анонимен

преди 8 години

Отпечатани са 25 МИЛИОНА бюлетини! Защо толкова много ,само те си знаят! На четири места в страната са печатани и после с охрана разпращани по секциите. Там вече кой къде ги забутал и как... отговорността е по места. И ето как най- лесно се манипулира : По места се подменят бюлетини според заплащането на комисията и председателя и. Електронното гласуване се подменя с един клик. Та какъв е смисъла да ходя да гласувам? За да ме отчетат като поредната овца?

6

Румен Петков

преди 8 години

Преди да иска още, да си преброи чиновниците зад бюрата. Нямала хора. Ние сме страната в ЕС с най-много ченгета на глава от населението.

5

xxx

преди 8 години

s mlad lubovnik e vse pak. da ne spomenavam imena

4

Анонимен

преди 8 години

С любезното съдействие на повечето българи успяхме да превърнем държавата в огромна черна дупка ,която веднага засмуква всеки финансов ресурс появил се на хоризонта.Това положение устройва и властимащи и електорат ,като естествено никой не се вълнува от последиците.

3

bradvaro

преди 8 години

znaiat kvo sa napravili

2

мутра

преди 8 години

Да беше по млада да изкара някои лев ми тя стара

1

Анонимен

преди 8 години

И на мен не стигат парите ама няма кои да ми даде още !