10

Каров

преди 8 години

А за мен не са шампиони.Щяха да бъдат, но инж.Данчо и Любо Ганев прогониха Радостин Стойчев и Казийски - с тях двамата България отдавна щеше да е волейболен фаворит.Но у нас кадърните се гонят. Нали Любо Ганев трябва да си развива търговията със спортни стоки, а и да играе с ББ, да флиртува с властта. Така е - Казийски щеше да направи разликата и сега той ни е виновен, а не онзи *** ИНЖИНЕРА.

9

stst09

преди 8 години

Само една дума : РЕСПЕКТ

8

БРАВО МОМЧЕТА

преди 8 години

Браво момчета. Искам само да ви поздравя. Друго нищо. Напълнихте ми сърцето. Чудесни сте!!! ВИЕ ЗА МЕН СТЕ ШАМПИОНИ !!!

7

Bravo

преди 8 години

Спокойно, и Зико и д-р Сократес през 70-те по футбол не станаха шампиони, но всички и досега ги помнят като най-добрият бразилски отбор. Някой помни ли вече кой беше шампион тогава? Малцина. Но тях ги помнят всички. Аз бях дете тогава и ги помня... Има вечни неща - и Вие сте вече едно от тях, Владо!

6

asd

преди 8 години

Велик и легенда! Дано този статут да не го промени.

5

t-rex

преди 8 години

Не само Владо Николов, а всички волейболисти са премерени в изказванията си и не страдат от мания да са звезди! Като ги съпоставя с футболистите ни направо се смея през сълзи...

4

някой 2

преди 8 години

Поклон пред такава личност като Владо Николов!Как политиците ни нямат капка срам и след 25години поне някой от тях да вземе да направи нещо за този народ и държава!!!

3

Мери - до №3

преди 8 години

Гледах интервюто - Владо се чувстваше безкрайно неудобно от въпросите и изтъкването на качествата му от Хекимян. За мен той е и винаги е бил доста обран и възпитан и не си е позволявал да се надува и мисли за герой. Както сам каза - не е направил нищо велико, просто е играл волейбол.

2

Анонимен

преди 8 години

Точно този момент при третия гейм, Пламен Константинов направи огромна грешка, гигантска, аматьорска и най-малкото учудваща за всички, при сервиза 23-23 извади едно младо момче от нашите, не му запомних името, но това момче от 10 сервиза 9 грешеше. И Константинов го вкара именно тогава и той отново сгреши при сервиса и удари мрежата!! По интересното е че го извади при 23-23, странно защо го извади, бихме сервиз и пак го върна?!?!!

1

Анонимен

преди 8 години

Владо Николов е дарил 30 000 лв. ЛИЧНИ пари - да истинските хора даряват от себе си, а не като политиците - да дават държавни пари....