17

АНОНИМНА

преди 8 години

Нека тези които не си канил в къщата си да не се опитват да слагат ред в чужда къща.Точно така се пази граница на дадена държава. Нашата граница стана разграден двор, а сега управниците се чудят как да я опазят.Само с ред и спазване на нашите закони , а не някой от някъде си да дойде с оръжие и да ти командва как да живееш. Това не са бежанци , това са агресори , на които им е наредено заедно с децата си да превземат чужди територии.Не ги искаме у нас.А кой ще живее в тяхната държава?!....

16

Анонимен

преди 8 години

Селският тарикат гръмна човека като куче.Какъв рикошет, бе, какви пет лева? Селяндурът е трябвало да има патрони с ОЛОВНИ КУРШУМИ! Как рикошира това олово? Та то става на плюнка, когато се удари в бетон. Ако е бил със старите, стоманените, тогава е за съд! И защо не е имал поне един стоп-патрон в пълнителя?

15

да говорим истината

преди 8 години

До DaspasimsiriiciteТези обаче не са сирийци.

14

Daspasimsiriicite

преди 8 години

Butaite ogradite po sinorite, premahvaite orajiata. Imaite viara, nadejda i lubov kam blijnite stradalci!

13

Анонимен

преди 8 години

Преди 30 г пилицая щеше да получи медал и отпуск в тази ситуация.

12

Анонимен

преди 8 години

След хибридните войни на Путин и окупацията на Крим, при незаконно проникване е задължително да се използват тежка артилерия и системи за залпов огън.

11

мразичервенотиквеник

преди 8 години

Май "Мимито" както го наричаше дългия се оказа най мъж измежду сегашните мижитурки , сега ще гледат набързо да замажат темата , защото се изплашиха от народната любов

10

mnenie

преди 8 години

Правилно е да. Но още по-правилно е другият път да носи автомат.

9

без политически кич

преди 8 години

Това не е трагичен инцидент, а си е чиста екзекуция! Полицаят-убиец трябва да бъде арестуван и съден. В МВР трябва да хвърчат глави, най-вече на Бла-бла-Бачварова. Групата от беззащитни бежанци не е имала рисков профил. Рисков профил имат управляващите, с тяхната безкрайна глупост!

8

крият нещо

преди 8 години

Европейци трябва да разследват случая. На нашите не им вярвам. Нещо крият! Установили в "интегрираната" си система на границата 54 бежанци. Сега се говори за 34 човека? И изпратили 3-*** полицаи в Дюлево. На 50 километра от границата, да ги пресрещнат? Бежанците били 20-30 годишни, но убития е на 56 години? Полицаят бил опитен стрелец, но стрелял под мост на рикошет, съзнателно рискувайки своя живот и живота на другите?

7

защо

преди 8 години

До Гневен българин - е та Мими ли ги е извършил, кои? а ти помниш ли ...? кое?

6

Петров

преди 8 години

Най -после нещата да се назоват с истинските имена! Какво мънкат премиер, драскачи и наглия генерал Атанасов! Има нарушители -небезопасни и граничните полицаи изпълняват достойно своите задължения! Точка!

5

Гневен българин

преди 8 години

Какъв пич?Забрави ли всички жестоки убийства във времето когато той движете системата? Това,че е казал истината не го прави пич.

4

kk

преди 8 години

Razbira se ,4e e pravilno,kakvo o6te q dav4at taq tema,koito iska da idva ima si opredeleno mqsto za tova,drigite sa DIVERSANTI i po tqh trqbva da se strelq.

3

Анонимен

преди 8 години

СТАВА ЗА ПРЕМИЕР...

2

Анонимен

преди 8 години

Ако дори мими изглежда като пич, значи много, ама наистина много сме я закъсали от към управленски мат'рял.

1

Анонимен

преди 8 години

Мими Йорданов наистина ще излезе пич ...за разлика от Бай ***...............