55

Ivailo

преди 8 години

За това копувайте смао от сайтовете на самите авиолинии. Не копувайте от туристически агенции!

54

до 53

преди 8 години

Кое как съм направил? Не сравнявам като луд цените сакън да не се мина с 10 евро, но успявам да си фискирам целия маршрут, да си направя план и сметка и да си купя ДИРЕКТНО от авипревозвач билети. Е-скай на мен са ми взимали за полет до Европа 50 евро отгоре.Авиокомпаните ВИНАГИ са ме уведомявали, ако има промени. На тия от Е-СКАЙ не им чух гласчето след като си платих. Е, просто не ползвам посредници, то е близко до акъла, че си взимат комисиона,не винаги от теб, но почти винаги :)

53

Стамат

преди 8 години

Ха-ха байганландия! :-D

52

предложение

преди 8 години

Да я наречем Схемата България.За да +за не -

51

Анонимен

преди 8 години

Даваха го по новините преди малко.Значи Нова тв. могат да го намерят,ченгетата не могат!

50

Анонимен

преди 8 години

БИЛЕТ СЕ РЕЗЕРВИРА НА МЯСТО. ИЛИ ОНЛАЙН ДИРЕКТНО НА САЙТА НА ЛЕТИЩЕТО. А НЕ ОТ ИЗМИСЛЕНИ МУТРЕНСКИ ФИРМИ. ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ.

49

Анонимен

преди 8 години

МНЧ (Много Наш Човек) тоз Герги ве!

48

Анонимен

преди 8 години

Билетите на едни авиокомпании са 2-3 пъти по-скъпи но никой не ги гони. Банките също цакат с високи такси за карти и затова Богданов използва.

47

emigrant

преди 8 години

баси и скапаната държава!!! до кога ще е така бе ***?!

46

До 50

преди 8 години

Купуваш от агенция по две причини. Първо ти е по-евтино, защото агенциите имат отстъпка в цената. Второ, ако има промяна, агенцията те уведомява, иначе пиеш една студена вода. Не знам откъде си изкопал тази агенция с 50 евро отгоре, но при нормалните агенции като правило ти е по-евтино. При това цената бързо се мени и е трудно да сравниш, ако не правиш сравнението в един и същи момент от времето. Ти как го направи?

45

аз

преди 8 години

До Анонимен 4Всъщност тези пари не стигат до авиокомпаниите. Щом е направали анулация в същия ден, тази продажба не влиза в отчета на агента към авиокомпанията.

44

Анонимен

преди 8 години

При банкянската Тиква е така, когато се краде от хората НЯМА ПРОБЛЕМИ но когато се краде от държавата е проблем ЗАЩОТО това са НЕГОВИТЕ пари (парите които Той ще открадне).

43

Анонимен

преди 8 години

Извинявайте, ама кой *** си купува билети от агенции? Защо да се плащат 25-50 евро комисиона на посредник, като всеки средно интелигентен човек може да си купи билет ДИРЕКТНО от авиокомпанията, БЕЗ да плаща нелепи комисиони?!?! Само един път купих през измислен посредник и само ето му платих 50 евро отгоре. Така си научих урока директно от сайт на превозвач.

42

даа

преди 8 години

Бойко Борисов - Велик, Велик! Държавата процъфтява, мафията е унищожена, хората пеят, работят и се обичат като братя! Съдът и прокуратурата нямат работа, престъпленията са намалели до "0". Какъв живот!

41

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера подобни хора как спят нощем. Умишлено да лъжеш хората и това да не те смущава ни най-малко, що за *** трябва да си!?

40

Анонимен

преди 8 години

До ВаскоМай не си чел статията внимателно!Работата е там, че хората са получили стоката, но след това измамника я е анулирал.Иначе казано, билета ти е в ръцете, плащаш си го и пича в същия ден или след няколко дни го анулира.Така че дори да провериш е все тази.За пореден път се убеждавам, че нямаме нужда от полиция. По-добре да ги разпуснем, те и без това работа не вършат за пет пари! В бяла държава, да е в затвора, пък после ще го питат дали е или не е!

39

Васко

преди 8 години

Ами като има наивници така ще е! Аз като купувам нещо онлайн докато не пипна стоката пари НЕ ДАВАМ!

38

Анонимен

преди 8 години

Не се оплаквайте!Така е при демокрацията и пазарната икономика ...

37

Потърпевш

преди 8 години

Стига с тази полиция и прокуратура, съд трябва, съд, а не жалби! Зевежда се дело за пропуснати ползи, информира се и КЗП! Не, че нещо ще се промени, дори няма и да се стреснат, но след това има Страсбург!

36

Потърпевш

преди 8 години

А нещо за великата измама "Гъливер Травел" и собсвеничката и г-жа Ирена Стоянова, завлекла толкова хора и изоставила децата в Испания юли месец няма ли да напишете нещо!