11

danio

преди 8 години

До discovery

10

СС

преди 8 години

тоест като нямат документи и са нелегални в бг можем да си ги убиваме и да ги копаме и никой няма да ги търси и да разбере нали??? трябва ловните дружинки да се преорентират за вреден дивеч

9

gtf

преди 8 години

И как разбрахте, че са бежанци, като нямат документи... само затвърждавате мнението, че медиите в България са корумпирани и пускат манипулативни новини. Кво ще стане ако всички почнем да си изхвърляме документите, да се пишем бежанци. Какво пречи на престъпници да влизат необезпокоявани в страната, както знаем почти не се обменя информация със страните от където идват.

8

cha

преди 8 години

nie i granichari niamame 6tom gi chakat da se predadat chak v burgas.navremeto za zaloven naro6itel davaxa 7 deno otpuska a za ubit 10 dena.ako pak go istarve6 5 godini zatvor.

7

всеки ден

преди 8 години

Всеки божи ден граничарите от Бургаска област хващат мигранти....всеки божи ден от няколко месеца ! и то не 1 и 2 -*** ,а десетки мигранти! Прави , здрави мъже предимно ...но ако медиите започнат да ни заливат с тази новина ,народа ще се паникьоса,затова толкова рядко "ни отварят очите",а истината е плашеща ,хорааааа...

6

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера нещо - каналджиите са подсъдими, а тези които са влезли нелегално не са! На фона и на мизеруващите пенсионери, това си е грноцид спрямо собствения си народ.

5

Анонимен

преди 8 години

Сега една хубава ефективна петилетка в някой от по-строгите затвори, мисля че ще се отрази много благотворно на шофьора на терористите.

4

Анонимен

преди 8 години

Бойко се отправи към Турция да им благодари !Трябваше да отиде да види от къде ги превеждат през границата ! Нали трябваше да я пазите , заради Европа . Само Европа ви е в устата !България се напълни с убийци !

3

Анонимен

преди 8 години

По интересно ми е да знам след като ги заловите какво правите с тях ? 1, Ако носят много пари им ги вземате срещу някой фалшив документ.2, Ако носят малко пари пак им ги вземате срещу пускане на "свобода " по земите на варварската и крадлива българска държава.

2

Анонимен

преди 8 години

Водача на колата , ги оставил до една постройка в Бургас ??Нали не искали да останат в България ?Границите въобще несе пазят . Без документи са само Джихадистите ??

1

biko bo

преди 8 години

Това е резултат от опазването на границата. Държавната граница на РБългария е свещенна и неприкосновенна. И е върховен дълг на всеки български гражданин да я пази дори и с цената на живота си. Държавната граница е основополагащ елемент на всяка една суверенна страна. Както и силовите системи! В България обаче няма такива. Те са бизнес и оръдия в ръцете на тези национални предатели-политиците.