233

Катон

преди 8 години

Ако толкова време им трябва на руснаците за да стоплят, приятелска политика не ни е нужна.

232

Анонимен

преди 8 години

Политиката на BG към Русия не е приятелскаЧовеконенавистническа Русия ще казва кой е приятел и кой не е. Тази смешна държава я убива голямата и ненавист към целия свят и особено към свободните народи които за разлика от тях успяват да се справят със живота много по-добре от Русия без да имат нейните богатства. Ето тази вечна злоба породена от руската некадърност убива Русия.

231

Анонимен

преди 8 години

Каде бяхте другари когато . България беше повече от колония на ссср . Защо тогава не протестирах те . Защо никой не казваше че . Н . Р . Б не суверена . Защо другари не протестирах те срещу варшавския договор и агресията в чехословакия . Защо мълчахте за чернобил защо нито не казах те за концлагерите защо ставах те доносници защо служих те на ссср а не на . България . Защото не сте . Българи а сте ***

230

haha

преди 8 години

България е протекторат на Сащ!********БГ е по-зле от бананова колония само дето нема банани...

229

ивайло атанасов

преди 8 години

Аз искам днес най искрено на другарите милиционери да им благодаря за глада през лукановото зима за апокалипсиса невиждан никъде в европа на жан през 96 г на станишев за белене на козела от мадрид за 800 дни на сидеров за орешарски . Но най много искам да благодаря на другарите от москва без тези сърпове и чукове това нямаше да е възможно . Б. Л. А . Г. О . Д . А . Р . Я ви. . Д . Р . У . Г. А . Р . И

228

Анонимен

преди 8 години

Време е България да спре да се държи като дресиран руски пудел. Нека руснаците се сърдят на себе си, че направиха целия свят свои врагове.

227

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 437България все още е тайна руска колония, благодарение на предателите от 5-тата руска колона окупирали всички възлови места в държавния апарат, така че това дето го пишеш е глупост.

226

Анонимен

преди 8 години

Боби, поясни ми следното заглавие от Известия:Россия увеличила вложения в казначейские обязательства США.По мнению экспертов, за счет покупки ликвидных американских облигаций снижаются курсовые риски

225

Българин

преди 8 години

Да живее Русия!

224

Анонимен

преди 8 години

Русофилстващи приятели защо така се получи с руския лайнер Сер гей Наришкин?

223

Шоп

преди 8 години

До БобиСега кой ти пречи да произвеждаш зеленчуци и да храниш руснаците?Някой те е вързал да не произвеждаш ли?

222

Анонимен

преди 8 години

В мир и в бой вечно заедно. Смърт на фашизма.Фашизъм - диктатура на финансовия капитал.(1934г)Фашисти - финансиралите Ленин, Хитлер и терористични организации.

221

БГ

преди 8 години

ЕДНА СЕДМИЦА ДА НЯМА БЕНЗИН И РЕВОЛЮЦИЯТА Е ГОТОВА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ.ВРЕМЕ Е.

220

БГ

преди 8 години

ОТДЕЛНИЯ ЩАТ В АМЕРИКА Е ПО САМОСТОЯТЕЛЕН ОТКОЛКОТО НАШАТА МИЛА РОДИНА.ТО БИВА, АМА ТАКОВА НАХАЛСТВО ДА СЛУШКАШ НЕ Е ВИЖДАЛА НАШАТА ИСТОРИЯ. ЗАЯВЯВАШ ГО ОТКРИТО И ПАК Е ПЪЛНО С ХОРА ОТ РОДИНАТА НИ КОИТО ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ СОБСТВЕНИЯ СИ БРАТ,СЕГА СЕ ЧУДЯ КАК СМЕ ИДЪРЖАЛИ 500 ГОДИНИ ПОД РОБСТВО.ТА НИЕ ЗА 25 ГОДИНИ ЛИКВИДИРАХМЕ ВСИЧКО ИЗГРАДЕНО ОТ ТРУДОЛЮБИМИЯ НИ НАРОД,НЯКОИ СА ГОТОВИ ДА ДОЙДАТ ИСЛЯМИСТИТЕ,НО ТОГАВА ТЕ ПЪРВИ ЩЕ ИЗБЯГАТ.

219

руски новини

преди 8 години

Днес самолет на френските ВВС опасно е доближил руски самолет с делегация на руската Дума ръководена от Сергей Наришкин. По време на опасното прибижаване Наришкин се е наришкал в гaщите. Посланика на Франция в Москва незабавно е извикан от МИД на Русия да даде обяснения, като веществено доказателство на френския посланик са били предоставени около 2 тона изцапани гaщи на руски депутати.

218

Анонимен

преди 8 години

Каквото повикало, такова се обадило.

217

демократ

преди 8 години

На тия руснаци им трябва ръководител и вожд като г-н Бойко Борисов и ще излезнат от кризата и от варварска държава ще станат светска и европейска.

216

seira

преди 8 години

До Анонимен 410:НЕ ГО ПЛАТИХА, ЗАЩОТО "ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА" ДАДЕН "ДРУЖЕН ОТПОР" НА ПОДОБНА СДЕЛКА, КАТО ДОРИ СЕ НАМЕРИХА О Л И Г О Ф Р Е Н И, КОИТО ДА ТВЪРДЯТ, ЧЕ БИЛО "ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ"!!!А, МЕЖДУ ДРУГОТО, ПОНЕ ОТ 15 ГОДИНИ РУСКИ И КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОРИ, ЧАКАТ "РАЗРЕШЕНИЕ" ДА ИНВЕСТИРАТ МИНИМУМ 50 МЛРД. ЕВРО, НО КАКТО КАЗА "ДРУГАРЯ" БОРИСОВ: "НИЕ ГИ ГОНИМЕ"!?ПО ЦЯЛ СВЯТ ДЪРЖАВИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ПРИВЛЕКАТ ИНВЕСТИТОРИ, А У НАС ?! ...АБЕ - И З М Е Т!!!

215

Анонимен

преди 8 години

До seiraДобре че не го платиха, иначе още 500 години щяхме да им се отблагодаряваме с покорство и послушание, както вече го правим 140 години за т.н. "освобождение" по-точно разпокъсване на България на 4 парчета. Не знам кога ще се издължим на руснаците за това "освобождение". Според русофилите никога.

214

Анонимен

преди 8 години

До seiraИскаха ама не го платиха. Значи са крадци и лъжци.