6

за кого

преди 8 години

Ако се чдите за кого да гласувате, можете да разгледате залепените плакати на неправилните места.Така ще разберете за кого да НЕ гласувате и изборът ви ще стане по-лесен. Превилата трябва да се спазват, иначе вечно ще сме на дъното.

5

Анонимен

преди 8 години

Че кой е виновен за това? Трябва да се създаде закон за тази работа. На няколко възлови места в даден район в селата и градовете, трябва да се определят места /във витрини, защитени от дъжд и посегателства/ за кандидатите на всички партии. Плакатите да са с еднакъв размер и по 1 брой за всяка партия. Така безобразното лепене ще бъде преустановено и всеки нарушител ще трябва да плати солена глоба.

4

Христо

преди 8 години

Как няма да лепят като никой не ги закача...А и битката е за поредното 4- годишно безконтролно и поголовно крадене....Бог да пази България,защото няма кой друг!

3

Анонимен

преди 8 години

100 лв са малко щом имат пари за предизборни кампании могат да платят и 1000 лв за плакат за повторно 2000 и т.н. Защо трябва да ги съжаляваме със сто лева кат на тях целта им е да се на мърдат в общината да лапат пари от общинския бюджет.

2

Сп???нс

преди 8 години

тук ако искат да си лепят плакати се поставят специални табла по стълбове и други подобни , и всеки кандидат си плаща , много рядко се срещат такива своеволия

1

Анонимен

преди 8 години

Когато ги глобите по 100 лева на плакат, ще се научат да лепят където трябва.