14

Анонимен

преди 8 години

PO-DOBRE PARI OT RUSIA,OTKOLKOTO OGRABVANE OT USA,I ZAPADNA EVROPA.DNES MERKEL NASTOIA DA SE RAZDELIAT ZAGUBITE NA FOLFSVAGEN GRUB MEGDU STRANITE CLENKI NA EVR.SAUZ.

13

маоист

преди 8 години

Само хард срещу янките.Те от друго не разбират.

12

МРАВКА

преди 8 години

БРАВО НА ДЕБЕЛАКА,НИКАКВО КОЛЕНИЧЕНЕ ПРЕД СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР С.А.Ю.

11

SS

преди 8 години

гледам - някакво хамериканско *** тук ми е написало 1 минус. Със сигурност, това е кокошка, патица, или гъска ... или последното, без 'ка'

10

(-_-)

преди 8 години

Северна Корея е под търговско - икономическо ембарго от доста години. Резултатът от това е катастрофа за нейното население. Корейският народ е много организиран и трудолюбив. Независимо от политическото им устройство те ще постигат успех. Това, че САЩ се гаврят с тях толкова време е показателно за това до къде могат да стигнат само и само да наложат своето. В случая агресора не е нито комунистическия режим, нито собственият им народ, а САЩ.

9

SS

преди 8 години

я Северна Корея да вземе да стрелне пак една ракетка за размисъл... ама този път от онези, по-далекобойните... :)

8

опа

преди 8 години

А защо Южна България е по-добре икономически от Северна България.

7

Д. Димитров

преди 8 години

А защо САЩ не се откажат от ядреното си оръжие а напротив, правят още и още?Само ядреното оръжие на КНДР еъзпира САЩ, да направи същото, което прави навсякъде по света... да покровителдтва войни и да сее смърт! До кога?

6

Анонимен

преди 8 години

Като огладнеят и затракат с канчетата ще ги подновят пак, спокойно...

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен до 7...Не си схванал проблема.САЩ искат С.Корея да подпише мирен договор с Ю.Корея--а това е пълна глупост--защото С.Корея е воювала със САЩ,а Ю.Корея дефакто е окупирана от САЩ--с нея няма какво да се подписва.Точно тук е разминаването на позициите--САЩ не признават,че те са нападнали Корея-в следствие на което са се получили Ю.Корея и С.Корея....Затова и С.Корея иска договор със САЩ--това ще е в рамките на меж.право.

4

вуте

преди 8 години

До реално "а санкциите наложени на С.Корея я спъват в развитието и--икономически и политически." Не санкциите,уважаеми,нещо друго я спъва.

3

Анонимен

преди 8 години

Преди 2 седмици КНДР заяви че е готова да води преговори със САЩ за мирен договор, днес вече не щат. Тия играят много евтини номера които се изтъркаха преди 50-60 г.

2

ььььььь

преди 8 години

до 1 Окупацията на САЩ не е само в Корея.Тя е във Япония,Германия,Хаити,Доменикана,.....и т.н..И Забележи--САМО в три държави са налели пари американците -Корея,Япония и Германия--другото е мизерия и разруха.Явно гледат да не прекаляват с печатенето на долари и хич не им пука за населението на другите окупирани народи...Базата им на остров Диего Гарсия е направена след като са изгонили над 2 000 семейства коренни жители оттам....---та това е за америк.алчност и лицемерие накратко

1

реално

преди 8 години

След като САЩ напада Корея,полуострова се разделя на две части.Ю.Корея практически и де-юре е окупирана от американските войски,а С.Корея и до ден днешен нямат подписан мирен договор със САЩ.Друг е въпроса,че американците наливат пари в Ю.Корея,а санкциите наложени на С.Корея я спъват в развитието и--икономически и политически.За САЩ наливането на пари не представлява трудност--нали те си ги печатат в неограничено количество--затова и отстояват интересите си....