68

Алоооу....

преди 8 години

ВИКНЕТЕ ДЖУНА ИЛИ КАШПИРОВСКИ ДА ВИ КОМЕНТИРА СНИМКАТА....ХА,ХА,ХААААА...ЩОТО ВАНГА И ВЕРА КОЧОВСКА СЕ ПОМИНАХА...!!!!ТОГАВА ВЕЧЕ МОЖЕ И ДА ВИ ПОВЕРВАМЕ.....!!!

67

Боби

преди 8 години

До Ха- ха- ха 108Работилница за самоделни оръжия:ИЕД - импровизирани експлозивни уреди - демек бомби заложени където се сетиш но направени от подръчни материалиРазни самоделни взривохвъргачки като специално измислената "Мортира" стреляща с бидони от Пропан Бутан с прикачена импровизирана опашка за да имат горе долу предсказуема траектория.Ятаганите с които обезглавяват пленници ИД са серийно производство от САрабия сигурно? Не самоделки са.

66

Ивайло Желев

преди 8 години

Мълчат ***. Мълчат като *** деца. Хайде бе, защо не плюете по лошите руснаци? Какво чакате, русофоби, затриват братята ви от ИДИЛ, хайде, вдигайте врява!

65

Анонимен

преди 8 години

ДО 113НАШИТЕ СА СЕ ИЗЛОЖИЛИ ТОТАЛНО С ХУМАНИТАРНИЯ САМОЛЕТ ОТ РУСНАЦИТЕ ЗА СИРИЯ ЩОТО ИЗЛИЗА ЧЕ ЩАТИТЕ СЛЕД КАТО СА УДАРИЛИ И ЕЛ.ЦЕНТРАЛАТА ХОРАТА СА ОСТАНАЛИ И БЕЗ ТОК И ВОДА ТАМ. ОТДЕЛНО БЕЖ.ЛАГЕР ОТ ОКОЛО 6000 ДУШИ КОИТО НЕ СА ТРЪГНАЛИ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ. ТА ХРАНАТА И ВСИЧКО ДРУГО ОТ ТОЗИ САМОЛЕТ Е СПАСИЛО И ТЕЗИ ХОРА. НАЙ-МНОГО СА СЕ РАДВАЛИ ДЕЦАТА. ЗАЩО НАШИ МЕДИИ НЕ ОТРАЗЯВАТ ТОВА???????

64

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще подпука и ***.

63

ропо

преди 8 години

До АнонименБяха.

62

фофо

преди 8 години

Руснаците се сблъскаха с исляма в този му вид в Афганистан и Чечня.Много добре знаят,че тези пещерни диваци нямат работа в съвременната цивилизация.

61

того

преди 8 години

До АнонименНе си спомняш, навремето наричаха талибаните- студенти талибани.

60

до 131

преди 8 години

Не прекалявайте с дрогата рано в неделният ден. Или така е новата евроатлантическа мода.

59

Анонимен

преди 8 години

Американците пак недоволни! В списъка цели няма нито еда болница, нито една ел.станция и нито един багер! Е нямат 'високоточни ' оръжия руснаците и това си е!:)

58

Анонимен

преди 8 години

Главорези? Това не бяха ли славни революционери, напъпили цветя на арапската пролет, демокпати до мозъка на костите си, вдигнали глава срещу тирана?

57

СУПЕР!

преди 8 години

Унищожени са подземни укрития, пунктове за управление, тренировъчни лагери, работилници за производство на самоделни оръжия, огневи позиции, танкове, оръдия и бронетранспортьори, складове с оръжия и боеприпаси на "Ислямска държава".

56

Анонимен

преди 8 години

Браво на братята руси !

55

Анонимен

преди 8 години

марионетния театър герб пак се усра за наша сметка и за кеф ва краваритеруския самолет с хуманитарна помощ мина по маршрута - румъния сърбия македония гърция сирия - все независими държави а не индиански резервати

54

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията е такава че на феновете на кравария не им го побира умът как е възможно Русия да гази отрочето им,еми със съдействието на сирийците и цялата наземна агентура която господарите ви нямат.

53

Анонимен

преди 8 години

Било руска пропатанда....Скъпи , ние четем и западнитемедии. Ето в Ню Йорк таймс и Вашингтон поуст я има същата новина. Като там са възхитени от организацията и професионализма на руските военни.А това идва от вестници, които са рупора на американската пропаганда.

52

до 128

преди 8 години

Тия пояси ще ги използват в София. Не излизай често на вън. И не слагай " разни добавки" в сутрешното си кафе.

51

Анонимен

преди 8 години

До 121Те мюсулманите сиреч джихадистите са най-много от Русията бе!!!Пък и касапите на Асад и те са от руските наемници в Домбас!!!!Ще ли да ни пазят,по-опашата лъжа от тази няма, руснаците да си гледат тяхната ИД в Кавказ, Ичкерия и викат!!!

50

Анонимен

преди 8 години

До ****Къде ги намери тези бункери в пясъка, един господ знае ама?След 4 години война в тези територии, бункери и подземни командни пунктове, които да не са разграбени и унищожени не са останали!тренировъчните лагери са 5 шапрона и подземнии 7 палатки в пустинята, ама като гледам как точно ги целите и снимате с американските камери качени по самолетите и в това се съмнявам!Защо не сложихте смяна 8 бе ватенки?Те и ракети с далекобойност 300 изминават по 1500 км, ама и руски лъжи мушмороци!

49

До 120

преди 8 години

Ще разбереш, че руснаците не са ни врагове, а вай-близки братя, но това ще стане една секунда преди някой луд джихадист да ти отреже празната кратуна, но тогава ще е твърде късно за теб..