4

до 7

преди 8 години

И, как се развива БГ?. ....За пример у европа по малоумие, мизерия, платена пишеща соросо-п.....стия.

3

ван дам

преди 8 години

значи ако взимаш 1000 евро пенсия в гърция след орязването ще взимаш 9000,от наем на апартамент,тъй като почти всички гърци дават под наем поне по един още 100-200,значи най малко 1000 евро намесец за живеене,което за един пенсионер е идеалка...ако си ъж ще имаш за хапване,пийване,бензин за бмв-то и в петак да чукнеш една 20 годишна рускиня за 50 евро в елитно студио..ама ципрас иска пари от европа,не похвали

2

аs

преди 8 години

Гръцките политици да дойдат в бг и да вземат от опита на българските си колеги, за да престанат протестите и да започне развитието на Гърция, както се развива България и да бъде пример на другите страни в Европа.

1

Анонимен

преди 8 години

Пълна комедия.Най-големите противници на икономиите левите Сириза и националистите гласували единствени за тези икономии!!! Тези Сириза излязоха по-удобни на ЕС от десните. Хем говорят популистки глупости пред гърците,хем ги натовариха с още по-големи рестрикции. Хаха, но след като са *** гърците да се радват на ляво управление. Леви са само в приказките,но когато трябва да се дават парите са десни.