8

Анонимен

преди 8 години

питайте варг естественно!

7

ама тъпи сте

преди 8 години

Щом било през Интернет, не можело да има насилие. Става въпрос за деца, бе мили чукундурчета, не за възрастен човек с добре изградена психика. Хайде информирайте се малко и после коментирайте.

6

Анонимен

преди 8 години

Който е роб на Фейсбук и другите социални мрежи е така. Това е едно от доказателствата,че социалните мрежи са вредни и,че контактът лице в лице не може да бъде заменен.

5

Анонимен

преди 8 години

Проблемът не е нов, а съществува откакто съществува интернет. Дори когато нямаше социални мрежи, този вид тормоз съществуваше чрез мейли, във форуми, чатове и т.н. Авторката на тази статия и цитираният психолог са закъснели с повече от 20 години. Или просто е ПР за тоя психолог.Тази форма на тормоз е пренос на "традиционни" форми - в училище, в квартала и пр.

4

Анонимен

преди 8 години

Насилие в интернет. Решението е едно-дърпа се кабела от компа и проблема се решава.

3

(-_-)

преди 8 години

Що за глупост е това насилие в интернет?? Насилието е на улицата, вкъщи или в самото училище. Защо изместват истинските проблеми с виртуални такива? Кое му е щокиращото, че някакъв пубер пришил цици да речем върху лицето на друг.. биг праз!

2

Анонимен

преди 8 години

Тормозът в интернет не е насочен само към деца,но и към възрастни.Основно чрез кражба на самоличност и произтичащите от това регистрации в сайтове и всякаква форма на контакт чрез ФБ и скайп с други лица.

1

Анонимен

преди 8 години

Има едно хубаво бутонче и се нарича "block".