26

Георги

преди 8 години

До хмммГРЕШИШ, това са очите на човек който има неистовото желание да се пенсионира на този пост.

25

хммм

преди 8 години

колко мъка има в очите на този човек посветил живота си за БФС, само аз ли виждам това :)

24

Бобо

преди 8 години

Не бе не са виновни,как така виновни......виновни са чукчите,евреите,племената в южна америка и малко Фидел Кастро но не много защото той вече е дърт

23

istinata

преди 8 години

Bez CSKA niama nazionalen otbor v perespektiva

22

Анонимен

преди 8 години

Da Bobi trabva da si hodisch ve4e mutrite ne te obi4at ve4e

21

И още

преди 8 години

Кога Ицето Стойчков, ви казваше че, има нещо криво у нас и трябва да се лансират детско-юношеските школи - го искарахте луд.И я вижте докаде я докарахме.

20

Дабе

преди 8 години

"Кой е виновен, че пропускаме поредно голямо първенство"Естествено тия от БФС са невинни. Виновни - няма.Както си е било така ще си и бъде.И най-добре, да закрият и БФС и държавата - тогава, поне няма да се срамуваме заради некадърниците горе.

19

Анонимен

преди 8 години

До ИванКлубните отбори могат да поискат компенсации, но трябва да съдят федерацията и да докажат, че контузията е настъпила по тяхна вина. Т.е. Ако футболиста вече е имал контузия или не е бил възстановен напълно и е накаран да играе в даден мач, в който е получил по-голяма контузия.Освен това всички футболисти би трябвало да имат застраховки за такива случаи.

18

Анонимен

преди 8 години

До ИванГлупости са това. Клубните отбори са задължени да пускат футболистите в националните отбори и нямат право на компенсации при контузии.Контузиите са си част от играта. Може да се контузи и ако стъпи накриво на улицата.Ама като искат да не се контузват, да ходят да играят табла например.В шаха също няма контузии, но ме съмнява, че някой от тези е чувал за шах.Ако искат да играят футбол за националния отбор, да играят.Ако не искат, изобщо да не идват.

17

АТАКИСТ

преди 8 години

На тоя б.оклук от алкохол даже му са се притворили клепачите. Толкова калайдисан от уиски.

16

Анонимен

преди 8 години

Перучката не изтрезнява, а няма кой да го изхвърли от БФС.Нема такава държава!

15

Бацо Гацов

преди 8 години

Рибата се вмирисва откъм главата. Щом капацитета на БФС стига до подмяната на треньора, значи нищо не става от него. Те трябва да са инициатори на политики за развитието към футбола в България, от школите с подрастващи до професионалните играчи.Вече колко години не просто няма развитие, а още по-лошо , има деградация. Щом не могат да се справят, това значи само едно. ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 8 години

ДА ТРЯБВА, ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ОТ СВЕТОВНОТО ПРЕЗ 94 ГОДИНА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНАТ БФС !

13

Анонимен

преди 8 години

До ИванОстава енигмата, как тия всичките "Супер Звезди" на европейския футбол, като се сберът заедно не могат да направят едно точно подаване на повече от 15 метра...Не че защитавам БФС. То никога не е имало читаво ръководство, няма и да има, но никой от ръководството на БФС не играе в мачовете.А и работата на треньора не е тепърва да ги учи на елементарни отигравания. Щом си стигнал до националния отбор, значи трябва да имаш някакви качества. Вземи па ги покажи. Най-малкото покажи желание.

12

Анонимен

преди 8 години

Village of Poduene /Podunk/ rules.

11

Анонимен

преди 8 години

УЕФА и ФИФА се тресат от корупция, само БФС са чисти като сълза.

10

Анонимен

преди 8 години

Всеки ,освен аз, е хайдук и мошенник,манталитет, на кого ли?

9

Soxtella

преди 8 години

Трябва да работим над Завихрянето :)

8

На Буров чичата

преди 8 години

Милият Перукевич!!! Подул се е от къркане...

7

Анонимен

преди 8 години

Този народ,се доближава до този на ***!Вечно недоволен! Някой , който се занимава с обществена работа е мазохист.Да знае, че каквото и да направи ще бъде оплют!Демокрацията се разбира като анархия и хаос.След това идват диктаторите!