87

Анонимен

преди 8 години

То остава да има и оставки и направо ще се изложите, тъй като нвината се рзнася и по чужди сайтова, дори и чужденците подкрепят човека във форумите. Сами си правете извода дали е действал правилно или не.

86

13

преди 8 години

Откога трябва да се раздават медали,че някой си е свършил работата и оправдал парите,които получава от данъкоплатците?

85

Анонимен

преди 8 години

когато се урине герб бг ще стане нормално за живеене

84

Анонимен

преди 8 години

дрън дрън мвр е една скапана сруктура от масфиотски тип,некадърници

83

Анонимен

преди 8 години

Абсурдно е на Европа да й се налага насилствено свят "без граници" и всеки да може да й се натресе, държавите да не могат да си спазват законите, а в същото време да й вменяват изхранване, подслоняване и дълъг процес на безумно "интегриране" на хора, които категорично ти заявават, че са носители на АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА, която ти си длъжен да уважаваш и да се съобразяваш с техните правила. По голямо малоумие световната история не познава!

82

малии

преди 8 години

Чиновниците от МВР пак се разтрепериха за заплатките...

81

Анонимен

преди 8 години

При бай Тошо човека вече щеше да бъде с орден.

80

ff

преди 8 години

dolna tvar ot gerb

79

Кога и как

преди 8 години

е снет "профила" на нарушителите?Преди или след убийството? По нашите два милиона,пресекли чужди граници след 10-ти ноември стреляно ли е?Колко от тях са убити от чужди полицаи?Насилието у нас се е превърнало д държавно-обществена политика-обилно се лее от медиите,в предизборните речи,свастиките по стените наподобяват фашистка Германия!Убийството не е случайно,след като се проповядва насилие официално.Примери бол!Прокуратурата спи!

78

Анонимен

преди 8 години

Да залагат снайперисти на всеки десет метра и каквото мръдне долу и това е.Има си места откъдето да се влиза в Бг.

77

Анонимен

преди 8 години

Ако някой от нас наруши границата на САЩ ,примерно или на Изрел,дали няма да го гръмнат,а?

76

Отвратен съм

преди 8 години

Отвратен съм от типа което видях тази сутрин на пресконференцията, излъчвана на живо. Журналистите представляваха ято грачещи гарги. Атаките им бяха свирепи, непризнаващи болката и мъката на жертвата.ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е ГЕРОЙ. Казвам български гражданин, защото първо той е такъв! Второ е бранил границата на родината. И също така е служител на МВР.Аз мисля че точно това се разбира под охрана и отбрана !??! Отвратителни журналисти!

75

Анонимен

преди 8 години

Имате ли представа как се пазеше границата навремето? Лично имам познат полковник (о.з.), който навремето е застрелял двама нарушители. И се е пенсионирал с почести. Еееееех, имаше граница на времето. Сега е (както казват нашите братя сърби) пичкин дим.

74

43

преди 8 години

Ot utre vsichki bg granichari s buketi cvetia i plikove s hrana da posrestat s bratska lubov migrantite s "dobre doshli" blizo do Shengen!

73

Гневен българин

преди 8 години

Единственото нещо,което може да се окачестви като "инцидент" е назначението на тази лелка-статистичка,отявлека соросоидка и видна радетелка на всичко евроатлантическо,но не и българското.Сигурно не е оправила нещата в собственото си семейство,но тръгнала да се пъчи и пеняви от напъни ,че уж гарантира сигурността и спокойствието ни.Лелче,сега съм на 27 и когато бях дете такива като теб бяха годни само са възпитателки в детски градини.Не.Теб и за това не те бива.Лаладжийка.

72

ektiva

преди 8 години

Ogradata po sinorite i granicharite sa mnogo riskov factor? Saborete ogradite i premahnete granicharite? Za svobodno pridvijvane na indo-europeiskoto semeistvo.

71

Анонимен

преди 8 години

Никъде не четем за промените в закона за бежанците, странно... 31. Член 35 се изменя така:Чл. 35.Чужденец с предоставена международна закрила е длъжен в срок до 14 дни от получаване на решението за предоставяне на международна закрила да се яви в общината на населеното място, в която ще се установи, за да бъде вписан в регистъра на населението. - от Закона за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците, приет от ХLI Народно събрание на 2 октомври 2015 г. - УКАЗ 198

70

Chor e mag

преди 8 години

Bulka, priberi si orajieto ot granicharite i policaite so blago, so krotze. Da niama drugi incidenti v eu.Pri prezidenta i viceprezidenta nal ima chetnici i gvardeiki s medali. V minsaveta nal imate cheren kolan i pojarnikarski markuchi. Dostatachno e za Shengen.

69

Анонимен

преди 8 години

Българската държава ще плаща 2 милиона евро в съда на ЕС за убийство. Така стана и когато Борисов взриви Чакъра. Оставката на Борисов няма да плати парите.

68

до калашников

преди 8 години

калашников имаш лична вражда с бг полиция! Чини ми се че за теб полицай ли е - виновен е, а ти си невинен! Темата и проблемът с покрайграничният инцидента е далеч по широкообхватен, общонационален!