44

София, жена, 35 год

преди 8 години

Еми така щее , нито аз, нито мъжът ми имаме телефони за по 1000лв, моя даже камера няма :))) Айде, неговия има камера, луксозен е :D Детето е с обикновен тъч скрийн за 100 лв, 6-ти клас е. Заеми нямаме, кредити също. Не живеем луксозно, но пък имаме нужните неща и почиваме 1-2 пъти макс в годината в Турция. Това ако всеки ден ядем месо....ми то ще се задръстим от отрови. Макс 2 пъти в седмицата свинско, пилешко - в никакъв случай. Много сирене, много зеленчуци и така. Дохода ни е 1900 лв чисто.

43

Анонимен

преди 8 години

Доктора да не би да се отказва от това което си мисли че му се полага

42

П.Петров

преди 8 години

Изводъте, че 97-*** направихме голям пропуск, като не избесихме политиците и мутро-олигархията до крака !НО ПО_ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА ДА СВЪРШИМ ТОВА БОГУ И НАРОДУ УГОДНО ДЕЛО!!!

41

П.Петров

преди 8 години

Третият цикъл на пропадането се дължи на банките, които отново са в ръцете на мутро-олигарсите на БКП и ДС и стремежът им за бързо забогатяване. Отпускането на лоши кредити на свързани фирми краде от вложителите и повишава лихвите на длъжниците( частни лица и дребни предприемачи) това повишава цените и се завърта първия кръг на пазара.

40

П.Петров

преди 8 години

Вторият цикъл на пропадане се дължи на корупцията и политическите назначения. Корупцията краде от държавата, доходите на служителите на бюджетна издръжка не нарастват, политически назначените некадърници на ръководни постове влошават работата на институциите, институциите спират да служат на народа и държавността и задълбочават корупцията.

39

П.Петров

преди 8 години

Икономическите реалности са, че бързото забогатяване на малцина олигарси води до масово всеобщо обедняване и после и на олигарсите им се налага да карат 10-т годишни Майбаси( като г-жа Бонева). Ниските доходи свиват потреблението, свитото потребление води до свит пазар и ниски обороти, а от там високи надценки, ниски печалби, лоша конкурентоспособност, и още по-свито потребление и от там цикълът на пропадането се затваря.

38

Shark

преди 8 години

Питане към автора на статията - Какво е плазма? Наясно ли е? Че май ми се чини че не е!!

37

Анонимен

преди 8 години

И от БМВ не се отказвам, ново на кредит, и всяка вечер бутилка черен етикет Джони в Планет

36

маларт

преди 8 години

Не виждам нищо лошо да се намали яденето на месо и на захар и захарни изделия, вафли, канцерогенни безалкохолни и други помии. Така ще си спестите пари за телефон и компютър, а и няма да пълните джоба на аптекари и лекари, защото ще боледувате по-рядко

35

joro

преди 8 години

mnogo godini shte minat dokato si promenim mantaliteta !

34

joro

преди 8 години

tipichna bulgarska parviniushtina !!!

33

Реплика

преди 8 години

А, колко не могат да не си позволят бира, цигари, кафе...и чалга ?

32

Ха,ха,ха,ааааааа...

преди 8 години

МНОГО СА БЕДНИ ,БЕ....ПО ЦЕЛ ДЕН ОБИКАЛЯТ ПАЗАРИТЕ И МОЛОВЕТЕ...!!!!

31

АМИ ,БЕДНИ СА ,БЕ..

преди 8 години

.....ЩОМ ПЕНСИОНЕРИ ДАВАТ НА "СЛУЧАЙНИ ИЗНУДВАЧИ".. САМО ПО 7-8-БОНА....ХА,ХА,ХААААААААААСТРАШНА БЕДНОСТ ,БЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Докторите напускат България, а месото е ГМО. Смартфони и плазми има най-много в Северна Корея.

29

Анонимен

преди 8 години

Каква плазма , такава вече не се произвежда , Sony се отказа от тази технология , простите казват на всеки тънък дисплей плазма

28

Анонимен

преди 8 години

пенсионер военен на 45 с пенсия 700 и заплата охранител 700 класика , който крепи олигарсите не е беден

27

Анонимен

преди 8 години

Как расте бедноста, нали бойко отчита големи успехи? Да не казвате че вожда лъже?

26

Анонимен

преди 8 години

Какви плазми бе. Плазми няма много отдавна. Всичко е LCD матрици

25

Анонимен

преди 8 години

По-евтиния бензин ще увеличи задръстванията и замърсяването. По-скъпата храна увеличава болестите и болниците ще вдигнат таксите за лечение.