75

Зрител

преди 8 години

Имигрант ? Под моста ?? С оръжие ??? Стреля ???? Вие,журналюги скапани, ходили ли сте войници ? Знаете ли какво е Родина ?? Как се пази ????

74

Cran

преди 8 години

Sluchkata ima predistoria, koiato kravojadnite jestoki sadisti bg jurnalisti premalchavat umishleno, vapreki che e obiavena. Gonka na kanaldjii i izostavena kola s bejancite, izbiagali sa im kanaldjiite, golemia kanaldjiiski bg biznes?

73

Анонимен

преди 8 години

Стига сте плакали за чужденеца.Той е длъжен щом идва в нашата страна да се подчинява на нашите закони.Какво е това да не се подчинява на полицията и да носи оръжие?Каквото повикало такова се обадило.Полицаите трябва да бъдат наградени

72

Го4о

преди 8 години

Путин трепе по хиляди на ден в Сирия, тук някои се "кахърят" за един загинал авганистанец от рикушет!?

71

гонза

преди 8 години

Това за което не се говори е,че голяма яест от бежанците крият ножове в дрехите си.

70

турчин

преди 8 години

По татово време се стреляше без предупреждение. Нищо чудно някой политически сили мечтаят за онова време и този полицай да е потомък на такива хора и да е стрелял. Хиляди минаваха други граници без смъртни случаи. Оставки.

69

foto

преди 8 години

Това е ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА.Тя се пази и се застрелват нарушетелите.А тези хем я пресичеат хем оказват съпротива при задържане.Браво на граничарите,Така се действа.

68

WASILISQNISGERMANI

преди 8 години

DORI W CIRK ,,ORBITA,, ....NQMA TAKAW NOMER......

67

Омонимен

преди 8 години

Браво на граничаря! Орган за храброст трябва да му дадат! На гранични войски трябва да им дадат много по-големи правомощия спрямо мигрантите, иначе сериозно ще си изпатим. Направо настръхвам като си помисля какво може да се случи. НЕ НА ИСЛЯМИЗИРАЩА СЕ ЕВРОПА!!!

66

Анонимен

преди 8 години

Бежанците влизат през КПП или летище и искат убежище. Когато някой НЕ ИСКА да бъде забелязан, ОТКАЗВА да бъде регистриран и даде отпечатъци, движи с в група от 50 здрави, млади мъже, НАПАДА граничарите, получава УКАЗАНИЯ по 2 мобилни телефона и се е насочил ТАЙНО към сърцето на ЕС, целта му е ясна! Защо един лекар или инженер (дори от Сирия), ще си крие самоличността? 90% от тези са международно издирвани джихадисти и убийци, факт!

65

Анонимен

преди 8 години

Вместо да разследват граничаря, който си е вършил работата, искам да разберат кой уби сестрите Белнейски, кой уби Вероника (не тъпия рецидивист, който натопиха!), кой уби Мишо Бирата, защо хидроинженер Доган взе 1 милион за Цанков Камък, защо хем ще строим Белене, хем няма да го строим, кой държи житото на България, кой сече незаконно горите ни, кой строи по морето и с какви пари, защо се прави реклама на булгартабак с държавни пари, кой окраде милиардите от КТБ и защо Искров не е осъден?

64

Анонимен

преди 8 години

Ако застрелят още няколко ще видите как няма да преминават тези *** през БГ.

63

Анонимен

преди 8 години

Абе тия 'бежанци' голямо 'бягане' са му ударили :):)..Афганистан е на 3800 км от България! Тук някаква *** писала, че горките бежанци бягали от родината си, ние сме ги застрелвали. И най-бързият кенийски маратонец не може да мине това разстояние, да не говорим за 54 млади мъже в 'добра спортна форма'. Бежанци, ама друг път! Че и носел 2 мобилни телефона, къде ги зарежда, в носа си ли? Как са минали през ООН, Иран, кюрдите, Ирак, Турция, че чак са нападнали нашите граничари,а?

62

A1

преди 8 години

Bravo na granicharite !!!

61

Гого

преди 8 години

Е глупави коментари по долу как щяло да рекушира аз пак казвам аз ако бях там щях да ги изтрепя всичките те са заплаха за страната ни помислете си а след това ако почнат да се гърмят тези живи бомби и в БГ по добре да ги гръмнат още на границата

60

...

преди 8 години

И къде е "кървавата драма" ,че не я виждам аз нещо?Браво на граничарите за добре свършената работа 3-*** задържат 50.А за стрелбата, това се случва в нормалните страни,когато пресичаш чужда граница и не се подчиняваш на органите на реда.Ако ги бяха оставили да избягат щяхте да пишете из медиите,че са некадърници.

59

Анонимен

преди 8 години

Веднага да бъде награден този полицай.

58

до неразбралите

преди 8 години

Като гледам на картата тези бегълци още малко щяха да дойдат на Сънито.Там можеха да оселеняват европейките, щото това е първата им задача на континента.Ако знаете какво ви чака с тези - с глас ще заплачите!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Въпрос към всички ....защо са ни граничари и защо са с оръжие?Не е ли по добре да монтираме легнали полицаи или да намерим работа на безработните пенсионери.Слагаме бай Пешо и компания на един стол пред една бариерка държи едно въженце и като види група я приветства с добре дошла и вдига бариерката.

56

Ив

преди 8 години

До АнонименMosta е от камак бе ***