140

Гаранция

преди 8 години

Ако си дам телевизора на съседа ми да го оправя му се анулира гаранцията. Това са нормални общоприети правила относно ремонти, фирмени сервизи и гаранции.

139

kokospa

преди 8 години

Само моля не пишете глупости Германия модифицира сама ( С РУСКО СЪГЛАСИЕ) своите мигове .През 2004 взеха решение и ги свалиха от въоръжение."продадоха "ги на Полша за цена от разхода за пребазиране на 16 самолета.Останалите техни с малък остатъчен ресурс ги бракуваха!!!тяхното място заеха "Еврофайтери"

138

Анонимен

преди 8 години

Германия си ползва ескадрилите МиГ-29 останали от ГДР и те са си напълно съвместими с натовските стандарти.Така че не пишете глупости. Тук при нас чисто и просто става въпрос за комисиони.

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 219 Важно е че ти си си взел хонорара от "Америка за България".Значи след като някой казва истината е взел пари от руснаците. По тази логика вие сте взели пари от други.

136

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 218Та каква несъвместимост ще имаме ?

135

as

преди 8 години

Проблема не е кой ще ги ремонтира,проблема е кой ще лети с тях.Не вярвам че всеки опитен и ценящ живота си летец ще се качи на тях. Жалко че са едноместни иначе да качът Бойко и Ненчев зо по кръкче над морето.

134

Анонимен

преди 8 години

До сега трябваше да купим поне 2 ескадрили нови самолети!!!Относно ремонта, ако ги ремонтират руснаците, отново ще имаме нещо несъвместимо с партньорите ни!!!Бъдещето ни е свързан с развития свят, а не с Русия, Иран, Хизбула и т.н. мюсюлмани и други джихадисти и строители на джамии!!!

133

МИГ-те

преди 8 години

Руските условия по изгодни но никаква комисионна.Полските неизгодни но бутат под масата.Да видим сега кое ще изберем.........??????????

132

Факти

преди 8 години

Американците и европейците купиха ТЕЦа и енергото и ни режат главата от кръста с цената, па на *** им го дават без пари.Руснаците купиха Нефтохима и се оказа че дизела е от най-скъпите в Европа.Ко ни си плюим на ръцете нещо да напраим свършили сме.

131

Nato

преди 8 години

To 214 - Buddy, we can't understand broken Bulgarian. Мужик, не ти се разбира разваления български.

130

Анонимен

преди 8 години

До да ама не - Аман от хомокравари Естествено и нормално е да не ги ремонтират СЕГА сме противници ( в смотаното НАТО създадено за промиване на глави)Както и да е , не си мислете че ще оцелеете в ядрена война а още по-малко да ви защитят 4те МИГа.

129

Анонимен

преди 8 години

Така като гледам, нищо не сте разбрали досега!Целта на тази сага с Полша не е да запазим и да имаме самолети - руски, стари, а постепенно да достигнем до "гениалната" идея да си купим американски, скъпи и стари. В момента просто се разиграва поредната постановка на циркаджиите. Комисионните вече са определени, уж за националната ни сигурност и за наше добро. Не се притеснявайте, ремонт в Полша няма да бъде правен. Ще се харчат едни други пари.

128

Риторичен ?

преди 8 години

Крелълските КГБ ченгетата до кога ще се опитват по всякакъв повод да рекетират България ?

127

чист Българин

преди 8 години

блаките да го духатроССия е враг на Родината ни и е глупаво да и поверяваме оръжието си

126

Анонимен

преди 8 години

Те рашъните защо не погнат директно поляците, че нямат лиценз за това си производство, ами се занимават с нас? То да доработиш нещо, което си купил- мисля, че не се иска лиценз, но да продаваш собствените си доработки на други- определено май се иска такъв!

125

защо

преди 8 години

До :) "От 40 години строим АЕЦ Белене, построихме Бургас-Александрополис,"ПОПИТАЙ НА Б.БОРИСОВ!

124

Съвет

преди 8 години

До ВасилевКъпи се, къпи се , Василев ама гледай да си изпереш и черната душица!

123

готина пичка

преди 8 години

Огромен .УР за путекантропите! И най-вече от всички българи!За щастие омразата към тази еволюционно изчезващ грешка за нас българите,е генетично заложена.

122

от 189

преди 8 години

Аре разкажете за ракетите, корабите, подводниците и танковете! А после ми разкажете дали са били безплатни. А след това ми кажете дали всичката тая железария може да стъпи и на малкия пръст на модерната военна технология.А накрая, я се сетете за българските медици, дето щяха да ги екзекутират в Либия. Я прочетете малко да видите, кои страни всъщност взеха мерки да им спасят животите. Братска Русия да я виждате? Не? Странно, нали? Нали беха най-големи приятели с Либия през съветско време, а?

121

Уточнение

преди 8 години

Разбира се, че ако руснаците ремонтират самолетите ще е много по-добре, а не полските посредници и то без лиценз. Те са производители, те имат оригинални части.Ако имаш кола Нисан напр. къде по-добре ще я ремонтират- в специализиран сервиз на Нисан или в обикновен сервиз? Ама като бай *** като гледа все по-тънко да мине затуй и колесарите не му се вдигат.Пак има късмет, че ако не се спуснат ще има да се приземява по корем ...:)