7

Анонимен

преди 8 години

ВЕДНАГА ДЕЦАТА ДА СЕ ЕВАКУИРАТ И ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА СЕ ЗАТВОРИ. РОДИТЕЛИТЕ КЪДЕ СИ ЧЕШАТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ? ДА СИ ПРИБЕРАТ ДЕЦАТА И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГИ ПУСКАТ В ТАЗИ ГРАДИНА.

6

Анонимен

преди 8 години

Радонът е радиоактивен газ, който прониква чрез почвата , въздуха .Причинява се от Радий !От къде идва Радона в Разград . Причинява рак на белите дробове !

5

Анонимен

преди 8 години

Нищо не казвате откъде аджеба се е взел този радон. Какво е положението в другите български градове? А в училищата, обществените сгради измерва ли се поне отвреме-навреме и не само за радон? Кой отговаря за околната среда, в която учи, работи и живее българинът? Има ли някакъв регламент? Кой и колко често трябва да контролира?

4

черноземски

преди 8 години

Глупачета, радона е вследствие на разпада на радия, който от урана...нормално е в природата.. и в цял свят..повече е концентрацията около уранови мини и в сгради с бетонни основи - защото бетона пропуска газа в помещението(бетона е шуплест и "диша") и като не проветряваш се натрупва ..преди не е мало проблем с каменните основи и проветряването.. panican whyasker-и

3

Анонимен

преди 8 години

Защо само Разград? Измерете и в другите общини да видим как се тровят децата ни.

2

дфс

преди 8 години

Домус паша да каже от кои негови фабрики иде замърсяването

1

значи

преди 8 години

скоро ще има земетресение ..