7

Анонимен

преди 8 години

Кви Е-та бе, вие луди ли сте.... От години ядем само прясно. Аз храна от пакет или консерва не близвам. Само, пресни плодове и зеленчуци, прясно месо на скарата, прясна риба(в никакъв случай замразена или от консерва) домашни манджи всякакви, и домашно мляко и яйца си купувам директно от производител, в къщи си правим и кисело мляко. А когато има време и домашен хляб си печем Това е истината, всичко здравословно и вкусно. По магазините над 90% от храната и за прасета не става.

6

Анонимен

преди 8 години

нека ги затварят, който трови сънародника си затвор за него!!

5

Анонимен

преди 8 години

Едни от най- големите ***:кренвириши, лютеница, салам, безалкохолни, степчета, бялата захар, маргарин, пастет, пушено. Избягвайте ги, каквото и да пише на етикета да знаете - спестили са някоя буква.

4

Че добре

преди 8 години

Така, ама производителят на Е-та защо не го питат защо ги произвежда? Пък и май се санкционира не влагането им, а грешните е тикети-може и да са лъжливи.

3

месарчето Месси

преди 8 години

Няколко милиона мишлетанагъват кюфтета със Е-та,а тлъста глоба чака го на Кметаако прикрива цехове с ментета.

2

Дан

преди 8 години

Как ще стане това след, като скоро прочетох, че след нова година с вече приет закон, производителите няма да са длъжни да пишат на етикетите, какви Е-та и консерванти се съдържат. Тая статия някаква пародия ли е в случая не мога да разбера?!

1

Анонимен

преди 8 години

Погледнете всеки голям магазин-10% е хляб,месо,зеленчуци и млечни продукти, другото е боя,вода,спирт,подсладители,набухватели -Химия !