103

Редови гражданин

преди 8 години

Няма да осъдят полицая.Борисов не може да си го позволи защото това ще е като да каже заповядайте в България на всички емигранти от тази част на света. Е С заяви че няма да получим средства за допълнителна охрана на границата с Турция ( Критериите за страни от и извън шенгенската група са еднакви) а правителството не може да отдели пари от бюджета за това защото ако го направят няма да се справят с дефицита и СБОГОМ ВТОРИ МАНДАТ. Така че радвайте се патриоти.

102

Чужди грехове

преди 8 години

Варкай бе бай Бойко , "мюслюманите" без оръжие превзеха Европа . Комай ,да се надяваме пак руснаците да дойдат да ни освобождават ?

101

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

"40 въоръжени афганистанци се опитали да навлязат незаконно" - Трябва да изглежда, като изолиран случай, ама не е. Просто тук имаме казусът с убииството и затова се вдигна шум. Да се случи това беше въпрос на време.. Граница се преминава през КПП-то, другото е престъпление. Затова има граничари и те имат автомати. Ще припомня, че тази граница е отвоювана с много повече кръв... и не е даденост!

100

Анонимен

преди 8 години

Еииий! Голям резил за Тиквата . Този полицай ,достоен син на България обърка плановете на кукловодите от ЕС и ФАЩ .Засега !!!И затова Тиквата ,тича ,тича . Какво толкова е станало ? Човекът си е изпълнявал задълженията ,и волю ,неволю ,е направил това за което и на границата .А Тиквата тича. За какво ?С медал няма да го награди . Нооо, сценарият е нарушен .Та ,тича да поправи счупеното ли ? Ще разберем след ден -два.,НАЙ СИГУРНАТА ГРАНИЦА НА ЕС . Тиква е и Тиква ще си остане . Подмазвач .

99

ходил в казарма

преди 8 години

БРАВО на нашите. Трима срещу 54. Да де наградят трябва. Не някакви пикли-репортерки да нападат военните, вместо да ги защитават и хвалят. Просто журналисти/ки търсещи сензации вместо да мислят за Родината си.

98

ник

преди 8 години

Каква граница бе?Няма вече граница,няма гранични съоръжения-СДС я разрушиха до основи!Тия са за трепане!Сега се харчат милиони за опъване на някаква тел,дето ще кара ден до пладне!Няма граничари,няма подготовка,няма мотивация,няма обучение!Само командировани служители на МВР-пълна анархия в разградената ни държава

97

Анонимен

преди 8 години

Не е напуснал Брюксел сам - господарите са го изпратили.

96

Анонимен

преди 8 години

браво на граничарите! но защо само един???

95

Анонимен

преди 8 години

Къде сте бе платени мекерета да защите клетия афганистанец??Къде сте бе??Браво на граничарите .

94

до 122

преди 8 години

че станишев и сие са пасмина е вярно,но боко е същият като тях,къв патриот е той по-скоро лакей на много господари,започвайки от обама,eu и ердоган.

93

Анонимен

преди 8 години

***,той вместо да си седи в брюксел и да защитава интересите на България,тръгнал заради един миризлив ислямист да се връща.Ало тикво ако не си знаеш задълженията марш в банкя.

92

Пишман журналисти

преди 8 години

Те са били въоръжени и са влезли в престрелка с органите на МВР. При нея е загинал един мигрант.Златко, Златко. От къде си превеждаш статиите? Не са били 40 въоръжени мигранта, които са влезнали в престрелка с МВР, най са били 54 невъоръжени икономически мигранти.

91

Анонимен

преди 8 години

Борисов Българите очакваме да поздравите полицая а не да слугувате на Брюкселските чиновници? За каво плащаме на полицаите да се плашат от такива и най вече от началници които ще им искат обеснение защо стрелят при охрана. Този смел полицай веднага да бъде награден...На 81 г. съм и това което става в държавата ме силно безпокои.Предполагах,че нещо полезно от старото време сте усвоили но съм много разочарован вече отказвам политическа подкрепа..........

90

ivailo1403

преди 8 години

Какъв мигрант бе Златко, това е диверсант... Аман от продажници и (или) мухльовци в журналистиката.

89

55

преди 8 години

Божидаре,човешкият живот няма нито цена ,нито еквивалент!Не бързай да раздаваш ордени преди да е станало ясно какво точно е станало!

88

44

преди 8 години

Бил се върнал преждевременно от Брюксел,а го има на прощалната снимка,когато всички си тръгвот!?И ако си идва извънредно защо!От кой слой на "въздуха" е рикуширал куршума- от стратосферата,от йоносферата ли...се е върнал обратно!? Да се смееш ли или да плачеш ли за сивото вещество на нашата полиция,че и на журналистиката дето от всичко разбира.Божидар Димитров веднага да бъде уволнен дето предлага за орден полицая убил нарушителя.Случват се такива неща в тези ситуаци,но да се награждава за см

87

Ха-ха

преди 8 години

По-хубаво би звучало заглавието, ако беше: "Стрелба по Борисов, Брюксел напусна границите ни" :)))

86

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗА ЧИЙ СЕ ВРЪЩА? ФАЙДА ОТ НЕГО КАТО ОТ КОЗЕЛ МЛЯКО...ДА СИ СТОИ В БРЮХСЕЛ ДА СИ МЕЛЕ ЕЗИКА..

85

Аз Малдив

преди 8 години

Заглавие като приказка - Али БоБо и 40-те афгански разбойници.

84

Анонимен

преди 8 години

НА МЕСО!