25

Анонимен

преди 8 години

Ама как само се излага Тиквоний, бидейки тотална маша в ръцете на турците. Ми че той действа сякаш е говорител на турското външно министерство. Боко бей-слугата на турците. Добре че поне за това противният Туск е против, защото ги знаем ние тия зони за сигурност за какво ги използват.

24

пенко

преди 8 години

Мъчно ме е за сестрата на Бойко Таратойко!!! Да разбереш ,че брат ти е национален предател и активен е доста тежко -дори непоносимо!!! Колко процента спечелиха "РБ" та им продаде 90% власт? Ама ЦРУ му каза : "този там ,а този там" и ТОЙ се надупи !!! АКТУАЛНО - Срещна ли вампирчето атанасов ще му отрежа кратунката и ще я ритам на площад"Демокрация"!

23

Анонимен

преди 8 години

Драги Паток Доналд тая с убежищата няма да стане , а ако настояваш приготви и едно за себе си

22

Анонимен

преди 8 години

въпрос до туск, ако чете: какви са КОНКРЕТНИТЕ причини да не можем да разчитаме на зони за сигурност в сирия? аргументацията липсва и май позицията на борисов е малко по-разбираема за масите. не че не ти вервам, туск!

21

песимист

преди 8 години

Днес в европарламента се търсеха мерки за спасяване на Европа от нашествениците,а Меркел апелира за по голяма грижа към тях.Няма да признае огромната си грешка и ще продължи да ни загробва.

20

Анонимен

преди 8 години

много е радостно че е илюзия - инак следва летят само натовски самолети и бомбардират противниците на джихадистите така беше в либия така е и сега да идването на руснаците

19

Анонимен

преди 8 години

Шушляци.

18

Анонимен

преди 8 години

Предатели славян на фото.Россия скоро над ЕС устроит без полтную зону

17

Анонимен

преди 8 години

Погледнете ги и двамата на снимката ... Хвани единия, та удари другия ...И си мислят, че те решават проблемите на Европа ...

16

Анонимен

преди 8 години

Ердоган много си е повярвал и се има за много хитър. Опитва се да седне не на два, а на четири стола. Хайде да видим как ще свърши тази история? Не всички държави имат премиери като нашичкия...

15

До 14

преди 8 години

Къв бог ве папагал ората 500 летаса опазили туй племе сеа ли нема да ни опазят от дедо го знамкриво седеше право СЪДЕШе вие знаете ли за кое се отнася (сега е много нужно на българия)

14

Анонимен

преди 8 години

Май много пишман политици още не са разбрали, че с влизането на руските самолети и ракети на терен мандалото падна! Кака се ожени!!

13

Анонимен

преди 8 години

ei ,hahovci,voinata nee ot dnes ot 4 godini e samo pliampate i kradete ....

12

Turkiye

преди 8 години

И ешто нештоднес ПАРАТА диктува и сметките за бъдещи пари

11

Turkiye

преди 8 години

Росия е с нас тоест наш човек е кой квото иска да плямпаний си знаем

10

песимист

преди 8 години

Тези европредатели нямат намерение да решат пролема с бежанците.Докато се туткат пролетта ще дойде и милионите чакат.Опази боже Турция да ни спасява.

9

Анонимен

преди 8 години

Прави са руснаците. Турция затова толкова драпа, за да влезе там и после няма връщане. Нали са побъркани на тема Велика Турция. А нашия веднага им се наведе.

8

бо

преди 8 години

Бате Боце го вълнува само да захлеби , а вие си гледайте работата ......не го вълнува от къде идва сухото дали от Русия , Турция или от Запада .....требе му сухо

7

Луцифер

преди 8 години

Докато намерти ,,инструменти,, ще навием ***.

6

турчин

преди 8 години

От четири години Турция говори за зона за сигурност. Ако този поляк граничеше с Сирия и Ирак досега щеше да плаче за такива зони, но нищо още не им се разминало ако нещата се объркат в Украйна. Турция е права. При наличие на такава зона няма как да има политически бежанци. Какво толкова не ясно има. Но някои имат интерес от тези събития в арабските страни. После ще дестабилизират Турция и след тогава Кавказ и Русия. Всичко в името на алчността и антихуманноста.