14

Татко на 2 броя

преди 8 години

Явно никой от вас няма деца... народете си 2-3 броя и искам да ви питам дали ще ви оставе време и енергия за кучета, че и да пишете по форуми :-)))

13

Анонимен

преди 8 години

Кучето е по-умно от човека, защото без да работи се ползва с всички блага на съвременната цивилизация -хранят го, галят го, къпят го, разхождат го,чистят му акото, водят го на лекар и законът го защитава от насилие.

12

pumqo

преди 8 години

кучето е отговорност. като децата ни. безотговорното гледане води до проблеми. А вие БЕЗОТГОВОРНИ ЛИ СТЕ? Тогава не ги гледайте ако са ви само времени играчки.

11

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно съгласна с номер 10! Точно такъв стана моя живот. без застояване, без затлъстяване, без излишно оглупяване пред телевизора и само положителни емоции с моето голдънче :)

10

а сега де

преди 8 години

аз имам джак ръсел парсън женско - изключително умно животинче, нищо не ми е скъсано , нищо не е счупено у нас, като и говоря ме разбира, даже повече от хората

9

Обективен

преди 8 години

Факт е, че кучето ти налага по-здравословен начин на живот. Сутрин независимо дали вали, какъв вятър духа и т.н., трябва да излезеш и по-възможност един час да се разхождаш с кучето. Вечер това се повтаря, а събота и неделя излизаш и трети път през деня. Друга полза - запознаваш се с много други хора, повечето от тях свестни. Трета полза - кучето те принуждава да им ред в жилището ти. Четвърта полза - научава те на отговорност и на внимание , което е полезно, когато гледаш деца или внуци. Има и

8

До 7

преди 8 години

Едно куче може и да успее да го превъзпита, макар че ще е трудна задача ... за кучето.

7

do HILL

преди 8 години

е тебе като те гледам кви на кви висши теми събеседваш, във форума на кой сайт и под коя статия... явно и ти си от тия, дето имат нужда от куче.

6

HILL

преди 8 години

Куче гледа само този, който няма приятели и не може да общува с хора, както и тези, които не искат да имат деца. Някои ползват кучетата за охрана. Други, за да ги забележат на улицата и страхопочтително да се отдръпват от тях, за да не ги олигави гнусното им псе. Нормалните хора работят, гледат деца, спортуват, събеседват на висши теми, а не "как псетата били по-умни".

5

11

преди 8 години

Кучето е отражение на стопаните, казвам ви го като любител на котки, който наскоро се сдоби с джак ръсел териер. Правилното възпитание е ключов фактор.

4

Анонимен

преди 8 години

Ползите да гледаш куче, са много повече от вредите. Знам го от собствен опит - гледах куче в продължение на 10 години преди години.

3

:)

преди 8 години

До Анонимени на мен подариха бийгъл, но още има къде да се сяда :)

2

Анонимен

преди 8 години

Подарихме на една позната бийгъл и след 2 месеца в квартирата й нямаше дори къде да седнеш

1

Анонимен

преди 8 години

А бе вие нормални ли сте!? Знаете ли какво става като 5 кучета в един жилищен вход? Напикано по стълбището, постоянен лай, миризми... аааааа. Кучето е за двора, не за апартамента.