30

Анонимен

преди 8 години

Статия - партенка ...

29

До 48

преди 8 години

Тоя па умник! И какво като има най-силните ВВС? Нещо за ракетки с привет от Каспия да си чувал? Не са рекли-не са го направили! Хи-хи-хи....Ама не са *** като краварите, тия за да защитят *** си амбиции са готови и болници да сринат със земята!

28

Анонимен

преди 8 години

Василев, стига си се подписвал по този и.д.и.отски начин, не е хитрешко и много дразни. Дори свястна мисъл да напишеш, заради "агентите" ти народът те прескача. Така звучиш като незрял подрастващ.

27

Гого

преди 8 години

Вместо да избиват невинни хора и за да няма война най-хубаво ще е всички глави /президенти на държавите да си мерят силите на ринга с голи ръце да се нокаутират а народа да гледа сейира

26

Анонимен

преди 8 години

Намесата на Путин в Сирия е като дюшеш за американците. Сега остава само да му гледат сеира.

25

Анонимен

преди 8 години

Май, всички отавиха новака Путин да покаже мускули на сирйската сцена.

24

ттт

преди 8 години

"и ще доведе в страната повече джихадисти"Глупости! Двихадистите се бият за пари. За много пари. Казват по 800$ на ден. 30 000 джихадиста са 24 милиона на ден. Това са близо 9 милиарда годишно. Който иска, да ги дава! Интересно, ако ги предлагаха като инвестиция на Асад, какви ли щяха да са им отношенията?

23

Анонимен

преди 8 години

Отново (не)странно не е споменат ционисткия режим,който неколкократно бомбардира позиции на Сирийската армия на суверенна Сирия,когато настъпваше успешно срещу терористки позиции и както каза Сирийския представител в ООН,зад конспирацията за разрушение на Сирия стои проекта Велик"Израел".https://youtube/watch?v=YHGZd2Kuvrg

22

Стамат

преди 8 години

Свободни съчинения!

21

Огромна награда!

преди 8 години

До lolАз питам за министър-председателя, а не за сената! Не отклонявай въпроса ми. Сенат имат и във Франция, и в Русия, в Полша, в Германия. Но си имат и канцлер. Казва се Ангела Меркел, ако случайно не знаеш. НАВРЕМЕТО ПРЕДИ 1945 Г ФЮРЕРЪТ Е БИЛ ЕДНОВРЕМЕННО ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРМАНИЯ!

20

ognyanz

преди 8 години

До "едър капитализ": Бат'ти Бойко каза ясно, че сме спрели руски проекти, (включително и Южен поток, за да служим на американските интереси. Така че какъв енергиен джихад срещу България от Русия? Това, което ние сами (т.е.нашите продажни политици) правим срещу националните ни интереси, никой не може да ни го направи.

19

(-_-)

преди 8 години

lol, И ти ли не разбираш, че цялата система е гнила из основи или си мислиш, че Америка е демокрация? Отиди да поживееш там, ако те пуснат разбира се и ще влезеш в системата.. Няма да имаш време даже да поразсъждаваш върху това къде се намираш.. Всичко е така измислено, че много да не се оплакваш.. Ако не се вместиш, там имат най-голямата затворническа популация на планетата..

18

дали?

преди 8 години

До ДЖИХАДА Е СИГУРЕН!Няколко авиобомби по петролните кладенци и Сауди Арабия става едно голямо нищо, връща се обратно в каменната ера, в Средновековието откъдето е и дошла. Без пари и с дрипи.

17

lol

преди 8 години

Потърси в Гугъл що е то сенат и има ли почва при дикаторски режим. За разлика от Св. Путил, сената доста често играе контра на американския президент.

16

Огромна награда!

преди 8 години

До Анонимен 26"САЩ е президентска държава, няма министър- председател,искам си 1 милион :)"Ахх, наистина ли? Нима Америка няма министър-председател? Това не е възможно! Америка е най-демократичната страна в света, невъзможно е да няма министър-председател. Бъркаш нещо! И така ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПОЛУЧАТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА? Въпросът е много лесен. Само две думички, две имена, име и фамилия на американския министър-председател, американския Борисов, Камеран, Валд, Меркел, Ципрас, Давутоглу?

15

lol

преди 8 години

Какви приятели, бе? Милошевич и Югославия къде са? Нали се клеха и продължават да се кълнат в братска, славянска обич. Така ги защитиха, че сърбите не знаят къде се намират. Който не е поискал земя и независимост от тях, той не е взел. Темата за Куба да я започваме ли изобщо?

14

(-_-)

преди 8 години

27,никакъв капиталист не си ти, пълен идеОтъ си :-(

13

Огромна награда!

преди 8 години

До Анонимен 26Не ги получаваш! Франция също е президентска държава. Президент е Оланд, а премиер Мануел Валд. В миналото са били Шарл дьо Гол и Жорж Помпиду, след това Валери Жискар д"Естен и Жак Ширак и т.н.Това, че една държава е президентска не означава, че не ТРЯБВА да има премиер, ако наистина е ДЕМОКРАТИЧНА, а не ТОТАЛИТАРНА. И ако наистина в тая държава има РЕАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ. Русия също е президентска република, но има своя премиер Медведев! И ТАКА НЯМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СПЕЧЕЛ

12

Sudan

преди 8 години

Утре е международният ден на прехраната 16 октомври,аз днес прехраната е разбрах,че без да мога да рисувам са заникъде :(............

11

Елке душко

преди 8 години

Това превод на статия от Рула Халаф във "Файненшъл таймс" или мъдри разсъждения от 7-мо лице? Снимка, заглавие, констатации? Драги ***, когато попълвате сектор във вашето издание, по-добре се консултирайте. На тази планета за пръв път ли се гони интереса? Кой разумен "човек", от онези 1 % "човеци", притежаващи 97 % от капитала на планетата ще се лиши от живота си, като загуби контрола? Споко бе "потребители" и "производители". Всичко е политика !!! Щом питате шейх,питайте и камилата му .