36

Анонимен

преди 8 години

До 653Избора е нейн, както до кога ще остане девствена, така и за това да разнася новината по съдилищата и медиите. Само дето не виждам от какво толкова е обидена, за това че наивникът не е допускал, че никой не и е обърнал внимание? Ми той я е надценил човека, ама какво да правиш, то ако с гледане се познаваше кое става за нещо и кое не, колко проблеми биха се спестили на хората....

35

Анонимен

преди 8 години

А бе, няма ли там някой разумен, авторитетен човек, който да е и добър психолог - да седне и да поговори човешки с тази женица. Да й обясни, че онзи, който е изтървал недомислена приказка по неин адрес не е искал да я обиди, толкова му е бил акълът. После да я убеди, че едно извинение, поднесено публично от разкаял се човек, е много по-ценно от сумата 3 000 лева.Всички забъркани в тази история станаха вече за резил и за смях пред цялата държава. Няма ли кой да се намеси, та да мирясат?!

34

Анонимен

преди 8 години

До 653Точно така, ама само какви разпуснати нрави царят, направо Содом и Гомор. Както викала една баба: Това младите сега никакъв срам си нямат, не като нас навремето - хванеш го за ....... пък те е срам, срам.

33

123

преди 8 години

Това е смешно! Смешно е да бъде новина!Какво ме интересува мене, че за това нещо не се е намерил мъж, който да го пожелае!Скъпа, след тези изяви в медиите, само някой луд, който си го е намерил на улицата, евентуално би те пожелал!

32

друг

преди 8 години

Първо на психолог, после на гинеколог.

31

Анонимен

преди 8 години

за 40 години не е нашумяла с поемите и е решила по друг начин да си прави рекламата. Жалка картинка...А как ще докаже че е била "смъртно обидена"? добре че не е и казал "госпожа" че щеше се гътне на място...

30

Анонимен

преди 8 години

Чак пък толкова целомъдрена! Трябва да се провери, има ли вуна отдолу. Ако няма, 100% я шпакловат! Ако има мохер от кръста до пъпа, шпакловката отпада, щото кой ще си тури шпатолата на такова място?!?! Нооо, остава скречът! Скречовете са допустим вариант за самозадоволяване. Както космите не пречат на *, така и вуната не е в противоречие със скречовете! С оглед на направеният от мен анали, може да се съди, че е максимум, наполовина девстевена. Щом има леко бременни, що да няма и леко девст

29

виц

преди 8 години

Седи си ключарят (сещате се) пред райските двери и приема жени в рая. Например, ако е спала с двама мъже - настанява я в райски блок 2, ако с един - блок 1 и т.н. Идва ред на стрина Пена, пита я с колко мъже е спала, тя отговаря "с нито един". Видял се в чудо светията, вдигнал телефона, пита Началника "Шефе, тука има една девствена, не знам какво да я правя". След продължително мълчание Началника му отговаря "Абе, опни я веднъж и я пращай в 1, няма сега да строя нов блок заради нея".

28

Esi

преди 8 години

Вие сериозно ли ни занимавате с такива глупости.... Не мога да повярвам, че това е новина?! Обещавам, че повече няма да ви чета. Дано имам последователи в бойкота си. Вместо да се обърне внимание на важните въпроси и да се задълбочите в тях, вие си играете с вниманието и времето на хората. Това е срамно и обидно!!!!!

27

ico kanadeca

преди 8 години

A che to devstvenosta po drugite dupki ne se kontrolira a dnes e dosta moderno.

26

75

преди 8 години

До ЖенаИма право господина,Лорче. Те ученичките превъртат стотицата преди бала,пък ти 34 г,само до двуцифрено число си го докарала.

25

Анонимен

преди 8 години

Луда работа!

24

принц чарминг

преди 8 години

Я не се подигравайте на девойката, тези работи не стават току - така, ми тя се ПАЗИ за единствения!

23

Анонимен

преди 8 години

Тя пък за 3000 лева се пазари. Защо не продаде девствеността си срещу 100000 долара, както направи една бразилка. Че взе парите два пъти, защото първия спечелил, не можа да се пребори с ***.

22

Дон Жуан

преди 8 години

Вчера с нея имахме среща. Пихме вино в ресторанта и послее.. абе вече гарантирам 100% че няма да спечели делото...

21

Анонимен

преди 8 години

Оралният и *** секс брои ли се? Уточнете го това с момата.

20

Анонимен

преди 8 години

Хайде де, темата е яка а майтапчийските коментари кът!

19

Анонимен

преди 8 години

Явно търси популярност жената, пардон момата. Няма лошо, щом има излишни няколкостотин лева за разноски.

18

Девственият

преди 8 години

И аз съм девствен, но на 24 съм.

17

Анонимен

преди 8 години

Като в щатите, там се съдят за подобни щуротии! Тя вместо да се засрами че на 40 не е яла дървото, тръгнала да съди и го раздава обидена!