5

Анонимен

преди 8 години

bulgaria 0 france 3

4

no name

преди 8 години

Ами организаторите можеше да запълнят празните места от билетите на поляците с хора, които гледаха отвън на студа мача. Просто и ясно. Аз се опасявах, че заради черната борса също ще има празни места, възможно е и от там да има луфтове. мн е тъпо- искаш да си купиш билет, но някой вече е изкупил целия сектор и после прави печалба от това, а като не успее да продаде всичко - празни места. Дано се усетят за следвщия мач и да пълнят дупките - ако трябва чистачките и охраната на залата да сложат

3

2013

преди 8 години

До номер 3: празните места вчера бяха основно на поляци, които след отпадането от Словения загубиха интерес. Не знам какво могат да направят организаторите или българската публика, нека не се самооплюваме постоянно.

2

Анонимен

преди 8 години

А какво правите с дублираните места? Така описаната схема гарантира пълен хаос. Един път някой си е купил билет за място Х в сектор У за 20:45, а друг си е купил за същото място и сектор, но за 17:30. Обаче тоя,дето си е купил билет за 17:30, решава, че е "прецакан" и го презаверява, а другия си запазва билета. Какво правим в случая?

1

Анонимен

преди 8 години

В Петък взимаме 2кг. кайма (замесва се) + 2 кг. пържоли (налагат се с туй-онуй) + каса бира + кило отлежала. Събота, събота, събота, след късния следобед сядаме с аверите и забиваме ЯКО !