22

Перо

преди 8 години

Ми да закрие банката на Ватикана и да раздаде парити - ще нахрани половин Африка за 5 години!Ама нема а си изкара мандато и он май с тия лафове!

21

Анонимен

преди 8 години

Да попитам аз защо висшите духовници живеят в лукс и какъв морал ще ми проповядват, когато се ползват с блага, дадени им от наивните вярващи? Не съм чул Бог да ги е научил да правят злато от кал. Къде им е смирението и въздържанието? Ше ми обясняват, че да съм беден и гладен е добродетел, и че Бог така иска. Аде бе! Всеки си има совой собствен и удобен Бог, а Истинския ъздадтел е твърде зает, за да се занимава с хорската простотия и суета.

20

Анонимен

преди 8 години

Лицемери.Кой продаваше индулгенции толкова столетия?

19

Анонимен

преди 8 години

Човечеството да престане да обожествява парите!Човекът да се върне в центъра на ценностите си, призова папата???Папата да не е станал православен???Това е мотото на източното православие!

18

И преди парите е

преди 8 години

имало общества, ама какви...

17

Анонимен

преди 8 години

Да му се чуди човек на акъла на господ защо превърна света в лудница. Ненормалниците са 90% от хората и естествено те се имат за нормали зашото като се огледат всички наоколо са като тях и няма с кого да се сравнят за да разберат че са побъркани.

16

Анонимен

преди 8 години

Говорите за комунизъм, демокрация, капитализъм, не разбрахте ли, че който и модел на управление да си харесате, онези които стоят отгоре му са едни и същи, и във всеки един момент вие сте им роби, а те ви лъжат и манипулират както им е удобно, съжалявам, но истината е, че сегашната система и начин на управление и съществуването на човека като цяло ще доведат само до драматичен край, папата е толкова прав, но хората са изгубили смелостта си да са добри, мъдри, да се обичат, повърхностно его са.

15

Мен

преди 8 години

'Човекът да се върне в центъра на ценностите си, призова папата' Не човекът, а Господ.

14

Анонимен

преди 8 години

Късно е....В Библията го има вече веднъж този епизок, когато хората започнали да се кланят на Златния телец! Умните хора и всички които са чели тази Книга на книгите, знаят какво е последвало след това. Е, като още не сме дораснали до никъде и все настъпваме мотиката не по два пъти ама и по повече, знаем вече какво ще последва и този път. Амин!

13

Анонимен

преди 8 години

Човека е звяр и няма ценности а потребности и желания. Религиозните хора са психопати а най големите психопати са религиозните водачи (фюрери)

12

Моряк

преди 8 години

Ха, нали вече пробваха с комунизъм,не става. Кви ги говори попето?

11

Анонимен

преди 8 години

Кои сме ние да защитаваме християните от останалата част на света и да кажем, че няма да приемем мюсюлмани или джамии в нашите държави, заяви германският канцлер Ангела Меркел на среща при закрити врата с представителите на Европейската народна партия преди нейните разговори с френския президент Франсоа Оланд вчера, съобщава БГНЕС.Без да назовава конкретни държави Меркел остро е осъдила поведението на Унгария, Чехия и Словакия, които се противопоставят на приемането на мигранти, като заяви, че

10

Анонимен

преди 8 години

Ще ви оправим демографията, като ви сменим народа"

9

Анонимен

преди 8 години

Папчо виж си вътиканата в какъв бизнес си го превърнал, после давай съвети.

8

анонимен

преди 8 години

Хубав призив.....доста закъснял

7

Папата та Папата

преди 8 години

*** от 25 години "центъра на човешката личност в частност и на света глобално" по всички "обективно-независими-свободни медии" се представя """"""най развитата демокрация в света и нейните комерсиални антлантически и неолиберални ценности"""""".Всичко останало извън тези """""най-развити демократични ценности""""" е диктатура,тирания,безпросветност,неспазване на права,деградация и т.н.

6

Анонимен

преди 8 години

Ами тогава Голямата печатница отвъд Голямата локва какво ще прави?

5

papakochef

преди 8 години

Ама Франци,то не дават на всички за д..е,требе и с пари.

4

аххаха

преди 8 години

Падре , закрий финансовите институции на Ватикана , дай пример :)

3

ахаха

преди 8 години

Падре, дай пример , закрий банк оф Ватикана