35

Анонимен

преди 8 години

и тоя данък ще го плаща бедния българин а не производителя като увеличат с 10% стоката

34

Анонимен

преди 8 години

Всичко което НЕ Е в потребителската кошница е вредно и ще се обложи с допълнителен данък! :)))Какво се включваше там кофичка кисело мляко и още нещо? :)тоя да се гръмне и ще реши много проблеми.

33

раков

преди 8 години

до 67 Някой сиКато ме хване рака, ако ме хване... ме лекуват с парите от акциза който съм платил за тия цигари, който е много повече от твоята здраван осигуровка...

32

Някой си

преди 8 години

До JagdPantherДа ама като те хване рака твоите осигуровки не стигат до никъде и те лекуват и с моите и тези на другите. Когато пушачите с рак започнат сами да си плащат лечението могат да изказват подобно мнение.

31

Анонимен

преди 8 години

Ям каквото ми харесва, нито ми пука за данъци, нито за нищо. Ефектът ще е същият като на гръмките надписи по цигарените кутии - НУЛЕВ. Хора сме, имаме самосъзнание, такива плоски схеми не вървят. Или си против нещо и не го правиш, или си за и го правиш, независимо от всичко. Това е.

30

Анонимен

преди 8 години

Захарни заводи в Горна не прявят само захар, но няма смисъл да ти обяснявам, колко захарно цвекло съм натоварил по полето.

29

Един Българин

преди 8 години

И да мрънкате и да не мрънкате има два разумни варианта:1) Да се забранят изобщо подобни съставки в храните, но ВКЛЮЧИТЕЛНО и палмово масло!2) Да се обложат с данък за да не се купуват.Какво полезно има в чипс-а, колата, подсладителите, "Еххх" и прекомерната употреба на сол?Каква е разликата с акциза на цигарите? Да не би цигарите да са полезни???Кога ние не се грижим за здравето си явно някой друг трябва да го прави.

28

Анонимен

преди 8 години

И правителството е вредно, да му се наложи допълнителен данък!!

27

54

преди 8 години

Че какво и е на захарта?Подсладителите са вредни.

26

до53

преди 8 години

Бях на бригада в захарни заводи Горна оряховица. С очите си съм видял как се правят.

25

Песоглавец

преди 8 години

До JagdPantherЩом заявяваш, че ще обазяваш, когото си искаш, значи нямаш парво да протестираш, че теб те обгазяват. И съм сигурен, че дизеловата ти таратайка не може да мине ГТП по нормалния начин, защото моментално ще я спрат от движение. А това, че плащаш данъци, изобщо не означава, че можеш да пречиш на обществото, но тези неща, вие простите хора, все още не можете да ги схванете.

24

Анонимен

преди 8 години

Аз при соца купувах вафличката направена с истински продукти за 5 (пет) стотинки, а детската закуска за 4 (четири). Та тогава бензинът бе само някакви си 26 стотинки. ...... Лелеееее..... какви неща помня.

23

Анонимен

преди 8 години

Спомням си началото на 80-те, когато маргаринът се появи в България. Голяма реклама му правеха. Веднъж Кеворкян покани един лекар във "Всяка неделя", който обясняваше какви са предимствата на маргарина в здравословен аспект спрямо кравето масло (макар да завърши, че въпреки всичко той предпочита кравето масло заради вкуса).Е, малко повече от 30 г. по-късно се оказва, че е вреден...

22

Храна

преди 8 години

абе хора ... не виждате ли, че това е само повод да се събират пари .... всичко е пунт и пластика в тази държава .... кой се интересува от здравето на хората ...след като сме *** нека хак да ние ...

21

Анонимен

преди 8 години

Само за тези продукти ли?Я се опитайте да си купите бисквити или шоколад или пакетирани месни продукти-насякъде са правени с вредното палмово масло.С какво да храним децата си???Не глоби,ЗАБРАНА и отнемане на лиценз на производителите които ни тровят!!!

20

Ф.С.В

преди 8 години

Искам да ми кажете кое не е вредно в магазините за храни -освен минералната вода - всичко друго е химия !Българите не влизат в хранителни магазини -българите влизат в химични лаборатории с вредни експерименти и забъркан микс от всички вредни вещества -дори в месото пак има антибиотици и гел за тежест -оцветители и какво ли не -Нашата нация е отровена от хора обладани от алчност-Защо Държавните служби не проверят всичко в магазините- Ами защото трябва да ги затворят)-По лесно е да вдигат данъците

19

Анонимен

преди 8 години

Браво !Не ям джънк фуд и не пия газирано, освен бира, за мен е лесно .Нека се замислят хората какво дават на децата си. Като ги удариш по джоба ще спрат да се зомбясват от чипс, кола и други нахакани с консерванти продукти !

18

JagdPanther

преди 8 години

До ПесоглавецДо като си плащам данък, ще си обгазявам каквото си искам, дори у вас. И в крайна сметка живота си е мой и не може някъв оцъклен накроман министър да ми казва как да живея.

17

JagdPanther

преди 8 години

До АнонименЩе си ходим до Сърбия да си купувам от там евтинко, пък и някоя друга плескавица да мушна.

16

Анонимен

преди 8 години

Всичко е вредно, когато се прекали. Лекарството е в дозировката. Данъкът, обаче е за празната хазна, а ако някой си мислят, че са се загрижили за тях са се прецакали.