68

bonka

преди 8 години

....... A ЗАЩО МЕ БЛОКИРАХТЕ???? ДА ОТКРАДНАХТЕ ШОУТО ОТ ЗАПАДА ..... АМИ НАПРАВЕТЕ ПО БЪЛГАРСКИ, НО ДА Е ИНТЕРЕСНО ....УСПЕХ !!!! До организаторите на къщата!.... Днес във Ф.Б. исках да отворя видио клип ,който сте пуснали ..... отговорът беше ,че ---- клипът не се излъчва във вашата държава ----- ами моята държава е България ,че сега съм вън от нея ...нямам право да го видя????? Срамно ,жално ,непочтенно!!!!!!!!

67

bonka

преди 8 години

До stefi------ Точно така, Кичка познава правилата и доказва ,че не само добра,обичана певица ,но добро сърце отворено за обич .Какъвто и да е изхода Кичка е печелившата .... Нивото на Кичка и като ЧОВЕК и певица на високо ниво --- обидите са злобност на дребните душици .Че Кичка ги е обидила за дете ами те си го изпросиха ..... В къщата като интериор за допълнителна изява липсват много неща ,за това ,че на журито им остава само да отсъдя правилно и при следващите къщи ,които за напред ще прав

66

Анонимен

преди 8 години

Кичето си е готина, първична е, но поне честна. Почтена жена, нещо чуждо на българина и на Ритон. И да, може да дава имоти под наем, но си изкарва мангизки поне, а Ротондите само злобеят. Срам и пошлотия от тях!

65

Диетолог

преди 8 години

Наистина почти всички "звезди" пускат само газове вместо пеене.

64

Анонимен

преди 8 години

Тези бледнеят пред Азис!

63

добре

преди 8 години

И в UK това предаване свали от пиадестала много "звезди" и после те залязоха. Показаха ги как издават газове, как се напиват, какви са ***, как се карат и обиждат, колко са мръсни и прости. Добре, че го има, за да се види истинското им лице. Не гледам БГ Биг Брадъра, но мога да си представя какво става.

62

Анонимен

преди 8 години

Имайте в предвид обаче, че седенето затворен си казва думата. Явно са почнали да изчаткват хората, но никой не им е виновен, сами са си влезли. Друг е въпросът че карирерата и личностните качества са съвсем различни неща

61

ауслендър

преди 8 години

Понеже съм имал допир до нашите псевдо звезди, мога да кажа, че при тях както и на всякъде сме стигнали дъното! Това е нашата народо-спихология, да се мразим и да завиждаме! Нищо ново под слънцето, продължавайте все такаи скоро няма да сме нация...

60

zara

преди 8 години

А защо изобщо ви трябва да гледате тази простотия? Че и да си губите времето да ги обсъждате.

59

Анонимен

преди 8 години

Без да обвинявам когото и да е или пък да защитавам. Грозно беше.

58

агне-багне

преди 8 години

Криси Димитрова ми изпъкна като доста адекватна мацка. Ернестина също. Останалите може да се заврат в *** г***з, толкова са прости и гадни!

57

виц ?

преди 8 години

Преди години Кичка отишла в СГНС (за по-младите - ГРАОН) и поискала да си смени името. Обяснила, че лошо се римувало и я подигравали. Хубаво , рекли толерантно общинарите, можем да ти сменим името на Кутка. Отказала се тя от промяна на името, но историята немее за причините.

56

тс

преди 8 години

Кичка дали щеше да ги обиди, ако Здравко не беше казал -"Какво като се кълнеш в детето си" Отговора й "няма как да знаеш' и всички по нея плюят

55

Горан

преди 8 години

Кичка е поредното доказателство, че българина където и да живее винаги си остава българин, дребнав и завистлив, и безкрайно честолюбив с не особено голямо покритие... Може и да пее, но... като човек не е голям човек. Същото, даже с по-голяма сила важи за Здравко от Ритон... Злобен, високомерен, и също така завистлив... Чак се чудя Катя как го търпи тоя!

54

Анонимен

преди 8 години

И Кичка и Здравко се изложиха и показаха,че са дребни душици.Опитах се да ги оценя професионално и си зададох въпроса,колко от техните песни мога да запея?Отговорът е - няколко песни на Ритон и нито една на Кичка.Някой ги беше обвинил в егоизъм и не напразно,защото те са солови артисти и трудно се вписват в колектив,за разлика от Гъмов и Ернестина,които в каквато и пиеса да играят,никога не са сами,а са част от театрална трупа.

53

Анонимен

преди 8 години

Баба Кица и баба Цоца да си седнат на задниците и да престанат да се излагат. Селяндурси истории ни показват всеки ден,дъртаняци.А и баба Кица да озапти"умната" си щерка,щото га я гледам въобще не е чиста!

52

stefi

преди 8 години

Aз харесвам Кичка , те е личност ,жене с характер която не се дава лесно . Здравко е много дребнав и злобен и всички му пригласят и този злобар Гъмов толкова ми беше интересен като актьор , а той малко злобно човече . Арнестина хитра жена мята се като слънчоглед ....За Луна не ми се говори като кон е с тази зъби страшна е да я гледаш и толково стара изглежда !

51

Анонимен

преди 8 години

как в една страна където музиката и е на ниво "ай у заднию двор да та вода" може да има музикални звездиЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И В ТОВА "ШОУ" АКТЬОРИТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ , СА НИВА НАД МЕВЦИТЕ БРАВО НА ЕРНЕСТИНА И ГЪМОВ ТОВА СА ВИПОВЕТЕ В ТАЗИ КЪЩА

50

АНОНИМЕН

преди 8 години

Харесвах "Ритон.Но какво ми направи впечатление на концент в нашия град -празнувахме деня на града ни.Общината се беше погрижила да създаде по приветлива обстановка и детски танцови състави играеха зад Ритон,докато те пееха.Как веднъж поне тези двамата не се обърнаха към децата,не реагираха по никакъв начин все едно,че ги няма.Нито жест,нито реплика към тези деца.В един момент Здравко се провикна ни в клин ни в ръкав:Бойко Борисов ,и защо беше това подвикване,така и не разбрах.

49

вяра

преди 8 години

Голяма простотия завхриха Кичка и Здравко и двамата се изложиха тотално!Но ще се усмихнат на хонорарите ,когато ги вземат.А българския народ да *** мухи и пуска есемеси!!!