49

Мен

преди 8 години

Що за заглавие Здравко? "Мрънка"? Ти си пример от учебник за "безпристрастен журналист". И ако не разбираш от ирония, ще го кажа направо - не си нито едното, нито другото!

48

Нероден Петко

преди 8 години

Хахаха, много интересно - сега "мрънкате" за някаква пързалка, която я се случи, я не - но не мрънкате за тировете, които ползват същия този терен за паркинг.В момента са под прозорците Ви . Защо не протестирате срещу тях - или предизборно някой Ви настройва срещу някакъв "нероден Петко" за който нищо не се знае?! Дайте проектите на инвеститорите, дайте да видим: какво и колко ще се строи, пък тогава ако има нужда и аз ще дойда да протестирам. Махнете тировете преди това.

47

Анонимен

преди 8 години

И да мрънкате, и да изисквате - все ни е тая! Благоустройствените ни фирми правят само провинционални спортни зали и самопропадащи автомобилни пътища. Който не ще спортна зала, да ходи на здравата улица в центъра на София! Мерси, че ни гласувате доверие и бюджет!

46

Анонимен

преди 8 години

Младост НЕ МРЪНКА, Младост ИЗИСКВА! А властта трябва да се съобразява не с корупционите схеми на имащите пари, а с хората, които живеят и им плащат заплатите! Било в интерес на хората, на жителите!!! Ама те не искат зала?!! Докога ще ни третирате като недоразвити ***, които не знаят какво е по добро за тях?!

45

Анонимен

преди 8 години

Младостчиии ще ходят надрусани с амоняк и ще се пързалят. Безплатно 2 в 1

44

Анонимен

преди 8 години

С плаващите мнозинства бе по-добре в общинския съвет се следяха един друг. Съветвам ви дори да харесвате много фандъкова да не гласувате за общински съвет на Герб - такащ е дадете цялата власт в ръцете й.

43

Анонимен

преди 8 години

Никой не разбира от градуостройствени планове, те са обяснени по такъв начин, че трябав да си инжинер, за да ги схнаеш. Как мога аз - историкът - да схвана нещоот една скица? Там а само грубият чертеж и основните параметри, които могат да се променят. А като мине през Държавен вестник го обявяват за свършена работа и трябав национален протест за да се промени нещо.

42

Много късно

преди 8 години

19 октомври 2007 - тогава се приема някакъв градоустройствен план, предвиждаш спортен комплекс и тази ледена пързалка между Хит и Младост 3. Доста проспано време има, но по принцип винаги става така. Заинтересованите не разбират от тези градоустройствени планове и чак когато някой започне да им строи под носа, разбират, че пак са прецакани.

41

До псевдоЛюлин

преди 8 години

Разделяй и владей ли се опитваш да прилагаш? Ти си толкова от Люлин, колкото аз съм китайски император.Най-вероятно си от някое село, на което само ти знаеш името и къде се намира.

40

ЛЮЛИН

преди 8 години

као не искат пързалка, да направят там парк за преработване на фекалии, да им вони на гадно на тея , младост е позор за лицето на София!

39

Анонимен

преди 8 години

Стройте там, скъсаняците от панелките да мълчат и да продължават да работят за заплатка от 550 лева нето!! Като не им харесва, да се махат!

38

Факт

преди 8 години

Младост беше добре проектиран за разлика от някои други райони, като Красно село, а и други. Нямаше го това наблъскване на блок до блок, така характерно за доста райони на София, но ... дойде демокрацията и всичко хубаво беше забравено, а всичко лошо бързо бе приложено на практика. Въпреки това, все още Младост е значително по-добре от примерно Красно село и други квартали, но в последните години съм свидетел, как поредица от протести в Младост осигуряват малко въздух в квартала.

37

Гражданин

преди 8 години

Фандъкова нали беше казала, че София щяла да кандидатства за зелена столица? Явно ще трябва да е за сива столица. Как може да се предпочете пързалка, вместо парк? Трябва да има паркове и велоалей (но не като тези по Сливница)!

36

Факт

преди 8 години

Жалко за Младост. Младост беше толкова добре проектиран и застроен преди години (до началото на 80-те). После след 1989-та започна едно безумно презастроване, заради което от около 1995-2000 година в Младост има огромни проблеми с транспорта и още по-огромни проблеми с зелените площи, които да са пригодни за разходка на малки деца. Тази пързалка е поредният пример - вместо общината да направи там паркче за разходка на малки деца, общината пак дава разрешение за поредният безумен строеж.

35

До 39

преди 8 години

Срещу парк на това място бих си купил (той е реално малка градинка), но ако там ще строят ледена пързалка и паркинг за 200 коли и живея там, по най-бързият начин ще продам жилището и ще се преместя другаде, докато не са паднали цените в района.

34

леле

преди 8 години

Уважаеми жители, на Младост. Стойте си в змиярниците и ***. Протестирайте против всичко ново и хубаво. (Забравяте да протестирате, че може би блокът ви е вдигнат върху детска площадка или зелена площ) Изключително се радвам, че не живея във вашия квартал. Поздрави от Красно село

33

До 27

преди 8 години

Пишеш, че София не я имало на никоя карта и била няколко маали.... Цитирам от уикипедията"В края на ХVI в. бейлербейството е преобразувано в Румелийски еялет, най-голямата административна единица в империята, обхващаща почти целия Балкански полуостров, и София е негова столица до 1836 г.". Толкова за твоите маали, но да не забравяме, че и сега всяко населено място се състои поне от махали, а по-големите имат и квартали, жилищни комплекси, но явно при теб няма, а и не си чувал за това.

32

Анонимен

преди 8 години

До ЛелееееЕ да ама ледената пързалка не повишава стойноста на жилището.Ти би ли си купил апартамент срещу паркинг за 200 автомобила?Или срещу парк?Тая пързалка я някой я ползва я не.Майките с деца в колички на пързалката ли ще отидат?

31

До 34 Лелееее

преди 8 години

Много си сбъркан! Примерно точно до този район, където искат да натресат тази пързалка, имаше много блокове на Кремиковци, където нали се сещаш, според теб се е работило само по партийна линия. Що не се скриеш някъде?! Живял съм там 25 години от 1980 година и съм наясно кой живееше там. Знаеш ли какво е МАЦИ, както се шегувахме за кой живее там? Това си беше шега, с доза истина.

30

преди 8 години

Като не искат да има къде да спортуват децата, да им направят МОЛ. После ще се чудят защо отрочетата ходят да ядат макдоналдс и да се возят по ескалаторите.