69

Боби

преди 8 години

До Анонимен 123в тубето клиповете са от преди Индийския конкурс. Това са 4 или 5 години. Виж видеото с Индийските МиГ-29К/КУБ които сега довършват доставките.

68

Анонимен

преди 8 години

Руснаците отказват директни договори и работят само с посреднически фирми. Тия посреднически фирми са 50/50 собственост на руската страна и видни наши ***, в случая 2рият ни космонавт Александър Александров. Същите тия посреднически фирма са основните донори на петатата колона в България, при това с парите на българския данъкоплатец. Затова е и тоя русофилски рев сега - отрязаха ги от копанката.

67

Анонимен

преди 8 години

До КонКой подържа старата ти Астра, купена от автокъща на Околовръстното ? Дженеръс Ауто ли ? Или ходиш в Булвария всеки път за смяна на масло ? Да го духат руснаците! Имаме си самолети, купили сме си ги, наши са си. Кой ще ги подържа, кой ремонтира и какви бомби ще закачаме на тях, си е наша работа.

66

Анонимен

преди 8 години

Въпроса е миговете да избутат още 2-3 години. После ще имаме нов западен изтребител

65

Боби

преди 8 години

До Анонимен 120"ЕКСПЕРТИИИ" да ви обясня какво означават 10 години по-нови технологии. МиГ-29 Дими от двигателите си. Това означава че няма бездимно изгаряне на горивото. Или горивото е скапано(и в Германия ли?) или температурата в двигателя е ниска. Новите МиГ не димят. Значи са го постигнали Рашките. Как става това ами с нови лопатки на горещата турбина и настройка на горивна камера. По-голям КПД и по-голям ресурс. Това и да се скъсат Поляците не могат да го направят. Нямат нито елементи нито

64

Боби

преди 8 години

До лъжи и пак лъжи!A-10 първа степен с А-7 като втора степен проекта но така и не е реализиран. Тоест А-10 не е реализиран

63

Шлосер

преди 8 години

Аз ако бях военен пилот на МиГ-29 Р (Полонез) никога нямаше да се пробвам. Ама никога !

62

Инж+

преди 8 години

Поляците и чехите бяха по-практични от нас!!! В соца, когато ние се "натягахме" на руснаците по "партийна линия", те си взеха документация и лицензи за производство и сервиз на един куп изделия!!! И сега си изкарват пари от това!!! А ние(Байганьовците).....

61

Анонимен

преди 8 години

демокрацията увеличи българското население в България, подобри съществено здравеопазването, образовавнието и хранителната и тежката индустрия. Нашата армия от 120 000 наборна армия със хиляди танкове, стотици самолети, СС300 денс е още по-силна от всякога!!Демокрацията означава свобода и прогрес.Ако си *** значи си съгласен. То слепите прогледнаха, само тъпите НЕ.

60

Другари

преди 8 години

Другари, освен за други страни кажете нещо за България. Тези са такива, онези-ите и т. н. С нас какво става или не ви интересува. Според мен икономически сме доста зле и заради това нямаме почти нищо, вкл. армия и самолети. За спокойствие не говоря. За обикновените хора става дума, не за успелите, които издигат страната на по-високо ниво и като страничен ефект остава и нещичко за тях.

59

Анонимен

преди 8 години

Далавера. Ако не бяха политическите усложнения. Една руска компания бива измамена от полска такава, като не се спазват патентни права, норми и т.н. Тарикати.

58

(-_-)

преди 8 години

Какво сте разоишяли!? Поляците имат собствена, при това авторска документация! Ще ги оправят като свои. Ама, че мили хора :-) Жалкото в случая е, че всички лъжат и увъртат, та дори казаха, че щяло да излезе по-евтино, което вече е върха на простотията, само и само да не ги ремонтираме както трябва при производителя..

57

Анонимен

преди 8 години

Швабофила много е ядосан нещо, че бихме любимите му шваби!

56

лъжи и пак лъжи!

преди 8 години

До БобиАко Фау е балистична ракета, щеше да лети и до Ню Йорк и Вашингтон. Пак питам, къде и от кого е запечатан тоя полет на фау, от кого е документиран? Щото останалото са празни приказки. Една баба ми каза... Полетите на руския Спутник-1 и американския Експлорър-1 са документирани и признати от астрономите, реални полети са. А не в сферата на конспиративните теории. На швабофила ще отговоря, че швабите са нямали космически кораб. Ако имаха фон Браун щеше да изпрати американци още в 1945 г

55

Сандо

преди 8 години

И кво говорим за 6 двигателя, и сме сигурни като поляците .... ми супер, типично БГ

54

Боби

преди 8 години

До Анонимен 97 продНа а-7(Фау2) е летяла само измервателна апаратура. Изключвам бойното използване когато носи 1 тон бойна глава.

53

Боби

преди 8 години

До Анонимен 97А-7 или Фау 2 е балистична управляема ракета. За да се намали челното съпротивление първите 15 километра от полета са почти вертикално и чак след това започва истинската балистична парабола. Върхът на тази парабола е на макс около 200км.Сега за да ти издадат сертификат на теб или апарата ти че си бил извън атмосферата или в Космоса трябва да си се качил на над 100км височина.

52

Анонимен

преди 8 години

До БобиА и освен това аз досега не съм виждал запечатан на лента подобен височинен полет на Фау. Или някой астроном да е потвърдил полета му, тъй както астрономите са потвърдили полета на Спутник-1 и на Експлорър-1 В днешно време дори метеорологични ракети могат да достигнат космоса, но НЕ МОГАТ ДА ИЗВЕДАТ ПОЛЕЗЕН ТОВАР, НЯМАТ ТОВАРОПОДЕМНОСТ!!! Може би на борда на Фау е летяла МУХА???

51

лъжи и пак лъжи!

преди 8 години

До Боби"съвременните разбирания" са едно натъкмяване постфактум на исторически събития и преправяне и нагло фалшифициране на историята и историческите факти. С процедурни хватки се опитват да изопачат историята. Някога имаше сериозни руски и западни астрономи и космолози и никой не се опитваше да изопачава нещата. Височинен полет не значи полет в космоса. Сателит стигнал до 100 км едва ли ще направи дори 1 обиколка около Земята, а по-скоро ще падне и изгори.

50

Боби

преди 8 години

До лъжи и пак лъжи! 92Извинявам се Творението на Фон Браун ФАУ 2 или А-7 е достигнало Космоса по съвременните разбирания(спейс шип едно който е търговски проект нали прави подскок до над 100км и веднага се връща). За останалото което каза съм съгласен.