12

!!!!!

преди 8 години

До Анонимен 3Това ли те притесни, че в научнопопулярните филми жените са увиснали гърди? Не ти харесват? Може би са такива, защото са изкърмили 5 деца? Истинските гърди не са с размер на напращели лимони и не подскачат в ритъм като в "Спасители на плажа".

11

!!!!!

преди 8 години

В такива моменти се чудя защо проблема да е в жените, че да се подлагат на какво ли не??? Грешно ли е да си красива и женствена, нали така природата те е създала? Проблема е в главите на тези които не могат да се одържат, тях трябва да обезобразим! Забулени, забрадени, а сега и обезобразени, за да не се харесваме на никой/никой. Питам се кога ние ще обезобразим мъжете насилници? Един да обесят на площада и п...а на всички мераклии ще им стои мирно в гащите!Поредното безумие!

10

do 12

преди 8 години

Грешиш. Мръднаха си пръста за тях. Меркелица НИ отвори широко вратите (и други неща) за тях!

9

dff

преди 8 години

Стига вече с тези бушмени, нали ги довлякохте вече в европа, ще се запознаете наживо с обичаите им-нарязване, изнасилване и.т.н. Интересно, предпазени ли са от изнасилване по този начин.

8

До 9

преди 8 години

"Тия хора са едва стъпка след маймунското ниво." БЪРКАШ! Тия са най-малко ДВЕ СТЪПКИ ПОД маймунското ниво! Ти къде си виждал *** да обезобразява малките си?

7

Пешо

преди 8 години

А същите идват да "обогатяват" Европа. За това ще деволюираме и ще станем пак маймуни

6

Анонимен

преди 8 години

А после не сме били произлезли от маймуните... Тия хора са едва стъпка след маймунското ниво.

5

Анонимен

преди 8 години

Лейла Хюсеин. Познахте ли вече за коя религия става въпрос?

4

Анонимен

преди 8 години

Засега в Африка, скоро и европейките ще се налага да минават същите "процедури". Това ни чака с безконтролното нашествие на мюсулманска ***. А вие пишете пак как бедното франсе го третирали на българската граница.

3

Анонимен

преди 8 години

И защо ни занимавате с *-ските особености?

2

me

преди 8 години

А, майките били виновни, а не чудовищата-мъже, които изнасилват горките момичета. Една жена няма от хубаво да унищожи женствеността на дъщеря си. Не мога да си обясня как може мъжете да са толкова сбъркани, честно. Как може на някой и през ум да му мине да прави секс с някой против волята му. Сексът е за да носи удоволствие и на двамата, иначе не е секс, а насилие. Как може някой да е толкова склонен към насилие, да няма против децата му да се зачеват в болка, просто не знам. Тъжно, но факт.

1

Натъжен

преди 8 години

Божеее, отвратен съм!