13

Анонимен

преди 8 години

Съветските *** са активни, както винаги. Не искат образование, не искат информация, не ги интересува света. Всичко се свежда до мотиката.

12

шизофрения

преди 8 години

Хванаха го да пребива руски *** в Сеул Южна Корея с Нобеловата си награда по икономика , умно момче ........

11

Коментатор

преди 8 години

А бе какво стана с Уол Стрийта, озни дето правеше милионите...

10

До5ти пети сульо

преди 8 години

и какво те вълнуват световните котировки бе мамин *** след като живееш в последният коптор на ъгъла на географията пазарите и цивилизацията.Винаги са ми правели впечатление суульовци считащи се за просветлени понеже чули бнещо.МиБлумберг си има официален канал бе *** там от 100х е безплатен и само котирповки

9

Анонимен

преди 8 години

Безполезен канал за *** тук за батко,братко и мафия обичайните правила за правене на бизнес на светлинни години от практиките в цивилизовантеи държави с които работи Блумбърг.Тук нито има пазар ни борсова търговия ни истинският смисъл възможност за какв и да е инвестиции

8

Aquarius

преди 8 години

Очаквам ви с нетърпение. Присъствието на Bloomberg в България би довело до нужното разнообразие и качество на медийния пазар. Успех и дано не ни разочаровате!

7

Стамат

преди 8 години

Трийте, трийте коментари!Хората вече не се връзват на лъжи, семки и бонбонки ;-)

6

Анонимен

преди 8 години

Баба на село знае, че работата не ще молитва и трендове, а мотика. После, с трендовете и капиталовите пазари от същата тази работа за нея нищо няма да остане. Хич не подценявайте бабите. Пари с труд не се правят, пари се правят с ограбване на труда на другите.

5

Васил

преди 8 години

До АнонименАми то това е хубавото, че Блумбърг не е телевизия, която е таргетирана за обикновения зрител. Все пак е икономическа телевизия, в която задълбочено се обсъждат котировки, акции и идекси. Има много телевизии, които дават турски сериали, нека има една стойностна, която дават сериозни неща.

4

Анонимен

преди 8 години

Значи гледам телевизия със седмици напред защото вече я имам.

3

Анонимен

преди 8 години

И какво му дреме на обикновения зрител за някакви си борсови индекси и котировки ?? Да не би като падна цената на петрола някой у нас да го усети. Лукойл си чеше както си знае.

2

Анонимен

преди 8 години

Блумберг ще има ли онлайн стрийм?

1

Анонимен

преди 8 години

Дааааааааааааа, пропагандата се засилва, ще се лее и ще ни приспива от екрана колко глобалния пазар е либерален и удобен. Просто за да не плачеш толкова, когато ти вземат и последните стотинки, а да бъдеш щастлив, че спомагаш за "развитието" (разбогатяването) на една определена каста. И да се гордееш, че правиш богаташите щастливи!!! Ммммм-да, явно нещата са толкова безнадежни, щом се налага от телека да ни "настройват"! Явно се канят да ни ограбят и последните стотинки! Днес чета за нов заем...