51

--

преди 8 години

Ние нямаме техника да ги атакуваме тия *** терористи. Ако ни дадът примерно около 200 самолета, 50 боини кораба.

50

Ха,ха,хаааааааа....

преди 8 години

България с ..."удари по ИДИЛ"...??!!!...С КВО ,БЕ ... С ТОЯГАТА НА БАЩАТИ ,ЛИ....ГДЕТО ПАСЕ ОВЦЕТЕ ЛИ...??!!!Леле , що "комунистически ***" тука...ха,ха,хааааааааааа....

49

закон

преди 8 години

Точно пък за избори мисли ГЛУПОСТИ ама много големи по голямата част не се интересуват от ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИЗБОРИ всичко е траги комедия Повервайте ми питайте ЦАРЯ единствените който мислят за избори това са братята роми и то комерсиално че даже и политиците за тях е важно КОЙ ЩЕ КРАДЕ И В КОЙ ДЖОБ ЩЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ

48

Анонимен

преди 8 години

да , участваме но във руската коалиция в противен случаи ще станем спонсори на ислямска държава

47

Ранчо

преди 8 години

До 57 Приятел грешиш за нато не е имало референдум. НС го гласуваУправляващите счетоха, че не сме дорасли сами да вземем решение.

46

Ъъъъъ

преди 8 години

Моля всеки да се нареди пред ловно-рибарския магазин и да си купи по една прашка, после превземаме на юруш Военно историческия музей и с трабанта на Паси отлитаме за Сирия, но не преди да му лепнем знака на НАТО на вратите!

45

чест и гордост

преди 8 години

За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.

44

hahahahha

преди 8 години

Tryabwa da se praryat ot nishite mestni sirijci kato suhopyten contingent. Nali tryabwa samo mestni da se byat, a ne cujdi. Da im se dadat sirijski pasporti I da se pusnat s amerikanskite samoleti. Te ne se razlicawat na wynshen wid I shte sa priyatelska s BG umerana siriska opoziciya. Taka s edin udar 2 zaeka.

43

Анонимен

преди 8 години

И с какво ще прави България ударите? С руските таласъми купени от Тодор Живков?

42

Анонимен

преди 8 години

Самата идея е смъртоносна за тъй нареченият ид ще ги умори от смях!

41

Иванов

преди 8 години

То добре сте попитали дали да се включим във въздушните ударите, ама никой не се замисля с какво бихме могли да се включим. Особенно след всичките простотии в МО и плачевното състояние на авиацията ни.

40

Дo 38

преди 8 години

РУСИЯ и САЩ не се правят на велики сили.Те са велики сили!Освен ако ти не си по-велик от тях!Айде да не принизяваме големите типично по български.Уважавай другите за да бъдеш уважаван!

39

Наблюдател

преди 8 години

Най-смешното предложение последно време

38

Ударник

преди 8 години

Съгласен съм с преждеговорищия!Да помолим пак братушките да ни подарят 2-3 ескадрили и бой!Еб..и екшъна!!!Като се амортизират ще ги дадем на поляците да ги ремонтират а Боко ще се нареди за Американска виза...

37

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека да не се дърпаме и да се включим в подобна операция, Нали сме членове на НАТО? Нали сами решихме на референдума преди години да се включим в НАТО и да следваме евроатлантическата идея?Сега е редно да отстояваме избраната позиция. Да пратим 3-4 ескадрили изтребители да се включат в операцията в Сирия, отделно да изпратим и сухопътян контингент и техника. Редно е да следваме евроатлантическата идея с реални действия и да постигнем видими резултати.

36

Ангел

преди 8 години

Освен да ставме теляци и на братята руснаци.Нали от как сме в туй блато-сатаНАТО останахме си по парфюм.

35

Анонимен

преди 8 години

Самолетите на снимката български ли са или Ирански? Аз само питам...

34

ама сериозно ли...

преди 8 години

С тия два аероплана тъй и не разбрах, ко ке прайм,ке фърля ме ли,але ке ги буфкаме у земята?

33

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ може да пратят избирателите си и софиянци за сухопътна операция на НАТО. Друго няма какво да се прати повечето са пенсионери и роми в провинцията.

32

DARK

преди 8 години

И да трябва и да не трябва с какво ще участваме врабци ли? То последните ни "годни" самолети сигурно не биха могли и за един боен курс да отскочат до северна Сирия.