5

До П.Петров

преди 8 години

Така е. Да не говорим, че според други експерти антибактериалните продукти са вредни, като включително в този сайт е имало статии за това.

4

П.Петров

преди 8 години

Тънкият момент в така наречената "статия" е "проучване на българска компания за производство на хранителни добавки".Не са споменати зададените въпроси, не са споменати критериите за "представителност", не се споменава степента на достоверност. Абсолютно лъжливо е твърдението "Всеки втори българин е страдал поне веднъж през годината от стомашно-чревно разстройство", защото 2/3 от българите виждат личния си лекар веднъж на 2 години, а още по-малко от останалите са си правили стомашно чревни изследвания. Това е блудкаво маркетингово есе !

3

до 2

преди 8 години

Леле, ти ще построиш комунизма! Като ти чета коментара, сигурно си на не повече от 9 г. Подобни наивни приказки не бях чел отдавна.

2

Анонимен

преди 8 години

До птица Водата не се произвежда- тя се добива, чисти, провежда до домовете. Здравоепозването никога няма вече да е държавно, защото комунистите ограбиха държавата преди 25г., после я й фалираха през 96-та. Ако сградите са пететажни, хората няма да има къде да живеят, няма да достигат жилища. Колкото по-високо живееш, толкова по-добре- въздухът е чист, светлина повече. За парно "с водна риза" има нужда от дърва и палене на огън- откъде ще ги доставиш. Стандартът на живот как ще го промениш ?

1

Анонимен

преди 8 години

До птицаИзвинявай, но нито едно от нещата, които си изброила е везмоожно и не зависи от кметовете. Личи си, че си една голяма бяла птица...освен това под пета статия виждам този коментар, така че явно от редакцията на "Днес" са се активизирали да бълват глупости преди изборите.