21

анонимен

преди 8 години

ами за петрола ще започнат 3 св краварите освен думата бизнес друга незнаят цялата им рода се занимава с петролни кладенци

20

Анонимен

преди 8 години

ELKE OTKADE IMASH TAKAVA GLUPAVA INFORMAZIA

19

Idealist

преди 8 години

Какво да се очаква от наследници на търговци на роби!?

18

1937

преди 8 години

Ти си нашето момче, по времето на брат ти и баща ти , не можеха да се обадят ..и имаше спокойствие и мир...

17

Анонимен

преди 8 години

До БПФИ ако избора на президент на краварите зависеше от рейтинга или хората, може и да го изберат.Но не е толкова просто нали знаеш ;)

16

напомняме

преди 8 години

Доналд Тръмп освен да плюе по братята католици от Мексико друго не знае.Папата не обича такива .

15

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ КУ-КУ ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ПСИХО ОТДЕЛЕНИЕ ?

14

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАИмперия на злото е кръстена от същите тези миротворци, дето въоръжават ИД и пр.Виж, ти наистина си известен с тъпите си коментари....

13

БПФ

преди 8 години

За разлика от него Доналд Тръмп иска подобряване на отношенията с Русия и спиране на американските военни интервенции по света. Неговата визия и укрепване на средната класа в САЩ и засилване на икономическата мощ, а не чудовищни и увеличаващи се военни разходи.Затова и рейтингът на Тръмп расте главоломно за разлика от рейтингът на тоя ***. Двамата са несравними във всяко отношение - особено интелектуално !!!

12

Анонимен

преди 8 години

САЩ разровиха и Либия, и Ирак и сега там е самата СТАБИЛНОСТ! Ако остне само на тях същото очаква и Сирия!

11

коймо

преди 8 години

Каква Русия бе Странжа?! Става въпрос за обичаната и защитаван от теб Америка!!!

10

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"ЕДНА ПОБЪРКАНА ДЪРЖАВА 70 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТОРМОЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ! КРЪВОЛОЦИ! ДЕТЕУБИЙЦИ! ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ, НО И ДОСТА ***. ГЕНЕТИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗБИЛИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЕДИН КОНТИНЕНТ! И НИЕ ИСКАМЕ ОТ ТЯХ ОТГОВОРНОСТ КЪМ ХОРАТА! ХАХАХА!"...Да вярно е това... -не случайно Русия е известна като империя на злото...

9

Джеб-чия

преди 8 години

То в тая Хамерика по-голяма шуробадженащина и от България ! Аман от президенти с фамилия Буш. Аз не виждам причина да провеждат изобщо избори в най-развитата демокрация в света, най-добре направо президентския пост да се предава по роднинска линия !

8

anonimen

преди 8 години

koi e toia vazduh pod naliagane,deto shte opredelia koi da upravliava v Siria?i kakvo po-razlichno ot rusnacite shte praviat tam?i ako izberat toia vdlabnatia za prezident,amerikancite samo shte dokajat,che sa nai-glupavata kombinacia ot nacii.

7

Анонимен

преди 8 години

Буш ще прави муш на Пути_н! А дано го изберат!

6

Анонимен

преди 8 години

Нарочно са го снимали с очила за да изглежда интелигентен. Истината е, че Джеб има наследствена олигофрения средна степен. Отделно защо не каже нещо за икономиката на САЩ? Доста е закъсала и балонирана към момента...

5

Нагли кравари

преди 8 години

Като гледам от Либия са спрели бажанците.Не смо на са спрели ами са се и увеличили.Казват ,че вече в Либия лодките били на привършване.И със Сирия искат да направят същото.

4

Анонимен

преди 8 години

Бушовете се отличаваха с тъпотията си, но този надминава предишните. И ако си мисли, че с обещания за "агресивно поведение към Русия" ще спечели избиратели, жестоко се лъже. Този път обаче, няма кой да го спасява с повторни избори, с добавени след приключването на изборите допълнителни гласове. Мошеници. Правят се, че не виждат, че средният гражданин на сАЩ отрезвя и вече вижда, какво правят алчните акули.

3

Анонимен

преди 8 години

ЕДНА ПОБЪРКАНА ДЪРЖАВА 70 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТОРМОЗИ ЦЕЛИЯ СВЯТ! КРЪВОЛОЦИ! ДЕТЕУБИЙЦИ! ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ, НО И ДОСТА ***. ГЕНЕТИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ИЗБИЛИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЕДИН КОНТИНЕНТ! И НИЕ ИСКАМЕ ОТ ТЯХ ОТГОВОРНОСТ КЪМ ХОРАТА! ХАХАХА!

2

Анонимен

преди 8 години

Гнусния клан човекомразци Буш... Дано изгният в земята по-скоро!