10

Анонимен

преди 8 години

До До3 Та нали вашият господин Костов .Този борец срещу ДС и БКП сключи договорите. Нали лично господин американският посланик ходатайства за тази сделка. Нали при всеки опит да се закачат тези централи веднага се активизира американското посолство. Както и сделката за БТК когато бе продадена на "Вива венчаърс".

9

Пилот

преди 8 години

Иван Костов кога ще бъде осъден за договорите сключени за тези централи ?

8

me

преди 8 години

Ама какъв таван бе, направете цените такива, че да плащаме поне 1000лв за ток на месец. То и без това в момента плащаме най-скъпият ток в ЕС спрямо покупателната ни способност. Както и бензин. Както и дизел. Както и храна. Както и всичко. Съдерете ни кожите, доведете народа до масови самоубийства, така че най-накрая да се изпразни територията дето от 5000 години браним и да я засели там който иска. Нали това е целта?! Всичко продадохте, подарихте и разграбихте. Само земята остана.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако има държава трябва да има таван на цените на тока, след като потребителите нямат права да избират кой ток да купуват.

6

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се постараем значи да не им ползваме тока.

5

До1 бърди

преди 8 години

Това е така, ако има на разположение държава, а когато имаш една територия, която се управлява отвън, от марионетки - не става:-)

4

До3

преди 8 години

Защото не са Американски!Назначени *** на партията майка БСП-ДС дерибействат там както и в много други фабрики.Кумунуидно ционистко фашистката шайка ползва само измислени фирми и парашутисти за заблуда и ограбване на Народа

3

Анонимен

преди 8 години

Вятърните централи дават по-евтина енергия от конвенционалните. Защо все още цапаме въздуха

2

Анонимен

преди 8 години

защо американски е в кавички???

1

Анонимен

преди 8 години

Давай цените нагоре до откат и това е. Накрая хората ще се откажат от тока или ще го ограничат до минимум и тогава ще духат супата.